https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/pkvgames/ https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/bandarqq/ https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/dominoqq/ https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/pkvgames/https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/bandarqq/https://annur2.net/program/pkvgames/https://annur2.net/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/bandarqq/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/robo/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-5k/
Koulutus ja seminaarit :: Muistiliitto

Koulutus ja seminaarit

Kuvituskuva: Nainen halaa vanhempaa naista ulkona.

Koulutustoiminta

Muistiliiton jäsenyhdistykset järjestävät rerurssiensa mukaan koulutuksia vaihtelevista aiheista: muistihäiriöistä ja -sairauksista, alan viimeisimmistä hoitokäytännöistä ja kuntoutuksesta sekä aivoterveyden edistämisestä. Koulutustapahtumat voidaan räätälöidä toiveiden ja tarpeiden mukaan. Lisätietoja voi kysyä suoraan lähimmästä muistiyhdistyksestä.

Muistiliiton henkilöstö tekee vaikuttamistyötä kehittämiskohteisiinsa liittyvien aihealueiden sisällä. Kysy lisää Muistiliiton asiantuntijoilta.

Vuosittain toteutettava Muistikonferenssi tarjoaa ideoita, tukea ja uusia näkökulmia työskentelyyn sekä tietoa muistisairaiden ja läheisten kokemuksista, muistisairauksista sekä vahvistaa muistisairauksiin liittyviä positiivisia asenteita.  

Vuoden 2024 Muistikonferenssi toteutetaan 14. marraskuuta webinaarina.