Nationella medlemsförmåner

De nationella medlemsförmånerna gäller alla medlemmar i minnesföreningar. De nationella förmånerna produceras av producenterna nedan. Mer information om att utnyttja förmånerna får du av den egna föreningen. 

Om du inte ännu är medlem i minnesföreningen, bli medlem redan idag!  

Apteekkituotteet.fi är en nätbutik fokuserad på välmående, där du kan handla ordinerade receptbelagda mediciner (eRecept), självvårdsprodukter och läkemedelsfria varor. Apteekkituotteet.fi erbjuder minnesföreningarnas medlemmar beställningar utan postkostnader (förmånens värde 3,95€). Nätsidan är finskspråkig. 

DementiaOnlineShop.com är en nätbutik för seniorer, personer med minnessjukdom och deras närstående. Där kan du hitta produkter som underlättar vardagen. DementiaOnlineSpop-nätbutik erbjuder minnesföreningarnas medlemmar 15% rabatt på alla beställningar.  Nätsidan är finskspråkig. 

Ettonet är specialiserad på möbler och hjälpmedel för seniorer, utan att förglömma lugn kundbetjäning. Produkterna är riktade till alla som har hand om sin hälsa samt personer som behöver mera stöd i vardagen. Minnesföreningarnas medlemmar får 10% rabatt på normalprissatta hjälpmedel och möbler i Ettonets butiker samt på nätbutiken. Nätsidan är finskspråkig.  

Holiday Club erbjuder minnesföreningarnas medlemmar minst 15% rabatt på Holiday Clubs -Spahotell samt hyreslägenheter och villor. Gällande lägenheterna och villorna är minimi för inkvarteringen två (2) dygn. Åk på en Holiday Club semester på spa eller hyr en lägenhet! Be om rabattkod av din egen minnesförening.   

Memoera Trainer är en apparat som undersökts och utnyttjas av tusentals personer med minnessjukdom. Den erbjuder övningar och spel, lätt, nyttigt och underhållande. Minnesföreningarnas medlemmar får  Memoera Trainer-  apparaten första månaden kostnadsfritt. Uthyrningspriset är vanligen 29,50€/mån. Övningarna och spelen är på finska. 

Muistijooga.fi fokuserar på aktivering av hjärnan samt att förebygga minnesrubbningar och förbättra koncentrationen. Den strävar till att upprätthålla användarens funktionella (kognitiva) förmågor, hjärnans välbefinnande och god minnesfunktion. Ett väsentligt hjälpmedel i muistijooga är Memomat-mattan och minnesbrädet för personer med fysisk funktionsnedsättning. 10% rabatt på all service och alla produkter för medlemmar. Nätsidan är finskspråkig. 

Puhti Lab är en finskspråkig service för uppföljning av den egna hälsan och det egna välbefinnandet. Puhti:s testpaket erbjuder genom laboratorieprov en helhetsbild av hur kroppen mår. Testen kan tas på mer än 20 olika orter. Minnesföreningarnas medlemmar får 20% rabatt på test av D-vitamin och B12-TC2 halter samt 10% rabatt på övriga testpaket.  

Suvanto Care erbjuder med respekt till personlig integritet fortlöpande information om personens hälsosituation, som stöd för hemvård och närstående. Minnesföreningarnas medlemmar får 20% rabatt på Suvanto Med och Suvanto Hemma servicen samt 10% rabatt på inledningsavgiften av Suvanto Videosamtal och Suvanto Medicinpåminnare.