https://www.muistiliitto.fi/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/pkvgames/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/robo/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-5k/https://zi.mmtc.ac.id/wp-content/uploads/scatter-hitam/https://zi.mmtc.ac.id/wp-content/uploads/slot-qris/https://zi.mmtc.ac.id/wp-content/uploads/toto-slot/https://zi.mmtc.ac.id/wp-content/uploads/slot77/https://medc.unjani.ac.id/config/
Muistikummit :: Muistiliitto

Muistikummit

Kuvituskuva: Lapsi hymyilee puunrungon päällä, vieressä aikuinen.

Muistikummit

Muistikummit kuuluvat maailmanlaajuiseen Dementia Friends -liikkeeseen, joka on saanut alkunsa Englannista. Tämä liike on kaikkien aikojen suurin ponnistus sen saavuttamiseksi, että mielikuvat ja käsitykset muistisairauksista muuttuvat ja niihin liittyvät leimat pyyhitään pois.

Muuttamalla ihmisten ajatuksia, puheita ja toimintaa muistiystävällisemmiksi voimme tukea muistisairaita ihmisiä. Muistikummeja on tällä hetkellä jo lähes 20 miljoonaa 57 maassa.

Sinusta tulee muistikummi, kun osallistut vapaaehtoisen pitämään tuokioon tai verkkotuokioon. Muistikummituokioon ovat kaikki tervetulleita. Noin tunnin mittaisessa tuokiossa opit ja oivallat muistisairauksista viisi tärkeää asiaa. Tämän jälkeen voit helposti tehdä omassa arjessasi muistiystävällisiä tekoja. Ne voivat olla pieniä tai suuria. Kaikki teot ovat tärkeitä. 

Uskomme, että muistisairaan ihmisen kohtaaminen lämpimästi, arvostavasti ja ymmärtävästi on tämän päivän kansalaistaito. Kummius kutsuu asettumaan muistisairaan rinnalle ja tekemään omassa lähipiirissä ja arjessa muistiystävällisiä tekoja.

Valitset itse, miten toimit muistikummina. Teet juuri sen verran kuin sinun elämäntilanteeseesi sopii.

Lisätietoja Muistikummit -sivustolta.