Tule vapaaehtoiseksi tai kokemusasiantuntijaksi

Kuvituskuva: Kaksi naista jumppamattojen kanssa hymyilee.

Savonlinnan Seudun Muistiyhdistys ry ja Etelä-Savon Muistiluotsi

Tule vapaaehtoiseksi

Kiinnostaako vapaaehtoistyö tai kokemusasiantuntijuus? Tule mukaan mielekkääseen ja innostavaan toimintaan muistisairaiden ja heidän läheistensä pariin! Tämän lisäksi teemme aivoterveyden edistämistyötä erilaisten kohderyhmien parissa.

Koulutamme ja perehdytämme kaikki vapaaehtoiset ja kokemusasiantuntijat. Tarjoamme vapaaehtoisille henkilökohtaista tukea, vertaistukea, virkistystä ja koulutusta sekä tarvittaessa työnohjausta. Vapaaehtoiset ovat vakuutettuja toimiessaan heille annetuissa tehtävissä.

Voit toimia monin eri tavoin, omien vahvuuksiesi ja työpanoksesi mukaan! Voit olla mukana "popup" -tyyppisesti kerran vuodessa esim. retkillä tai mukanaolosi voi olla säännöllisempää esim. kerran kuukaudessa tapahtuvaa. 

Savonlinnan Seudun Muistiyhdistys ry

Voit toimia yhdistyksen vapaaehtoisena

  • Muistikummina
  • Aivotreeniryhmissä, Aivoterveyslähettiläänä
  • Vertaistukiryhmissä
  • Retkillä, koulutuksissa, messuilla yms. tapahtumissa

Etelä-Savon Muistiluotsi

Etelä-Savon Muistiluotsi kouluttaa mm. vapaaehtoisia MuistiKavereita. Vapaaehtoinen voi toimia esim. ulkoilu- ja juttukaverina, kaverina harrastustoiminnassa, ryhmänohjaajina tai avustajana ryhmätoiminnoissa.

Mikä olisi sinun roolisi?

Täytä allaoleva lomake, niin otamme yhteyttä! Lomakkeen täyttö ei sido sinua vielä mihinkään vaan olemme yhteydessä sinuun ja voimme keskustella mikä olisi sinulle sopiva tapa toimia vapaaehtoisena.

Voit olla myös yhteydessä suoraan Savonlinnan Seudun Muistiyhdistys ry:n työntekijöihin tai Etelä-Savon Muistiluotsiin.

Required
Required
Required
Required
Required
Required