Savonlinnan Seudun Muistiyhdistys ry

Kuvituskuva: Kaksi naista jumppamattojen kanssa hymyilee.

Savonlinnan Seudun Muistiyhdistys ry

 

SAVONLINNAN SEUDUN MUISTIYHDISTYS RY

Savonlinnan Seudun Muistiyhdistys ry on paikallisyhdistys muistisairaille, heidän läheisilleen, ammattihenkilöille sekä kaikille muistiasioista kiinnostuneille. Tämän lisäksi teemme aivoterveyden edistämistyötä eri kohderyhmien parissa.

Kattojärjestömme on Muistiliitto ry. 

Alueellamme toimii Etelä-Savon Muistiluotsi. Muistiluotsin toiminnasta löydät lisätietoa vasemmanpuolen valikosta klikkaamalla.

Muistisairaudet ovat neurologisia sairauksia, joihin on saatavilla tukea, hoitoa ja kuntoutusta. Yhdistyksen jäsenenä saat ajankohtaista tietoa ja pääset jakamaan kokemuksiasi toisten kanssa.

Toiminta-alueemme on Savonlinna, Enonkoski, Savonranta, Kerimäki, Punkaharju, Sulkava ja Rantasalmi. 

Näiltä sivuilta löydät tietoa toiminnasta. Voit olla meihin yhteydessä, olet sitten muistisairas, läheinen tai muuten muistiasioista kiinnostunut.

Tietoa toiminnasta ja tapahtumista saat näiltä kotisivuilta sekä yhdistyksen Facebook-sivuilta.

 

Alapuolella olevasta kalenterista löydät Savonlinnan Seudun Muistiyhdistyksen ja Etelä-Savon Muistiluotsin tapahtumia ja toimintaa kolmen eri osion alta. 

Info-osiossa ilmoitetaan pääsääntöisesti kertaluonteisista tapahtumista, kuten kursseista ja retkistä, joihin tulee ilmoittautua ennakkoon.

Ryhmätoiminnot-osiossa kerrotaan tarjolla olevista ryhmistä. Mikäli ryhmätoiminto vaatii ennakkoilmoittautumisen ja on aloituksen jalkeen suljettu, ilmoitetaan kyseinen ryhmä vain kertaalleen. Avoimien ryhmien (eivät vaadi ennakkoilmoittautumista, avoimia kaikille) kaikki eri kokoontumiskerrat näkyvät omana ilmoituksenaan.

Tapahtumat-osiossa tiedotetaan mm. kaikille avoimista luennoista ja koulutuksista, jotka eivät vaadi ennakkoilmoittautumista.

Klikkaamalla "Näytä lisää"- painiketta, saat näkyviin kaikki ilmoitetut tapahtumat.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Tulevia tapahtumia