Savonlinnan Seudun Muistiyhdistys ry

Kuvituskuva: Kaksi naista jumppamattojen kanssa hymyilee.

Savonlinnan Seudun Muistiyhdistys ry

Keskussairaalantie 4, 57120 SAVONLINNA
puhelin: pj Aulikki Tikkanen 050 598 2411, Päiväpaikka Maria (015) 533 401
sähköposti: aulikki.tikkanen@muistiyhdistys.com

  • Info
  • Luennot
  • Ryhmätoiminta
  • Tapahtumat
  • Vapaaehtoistoiminta

 

SAVONLINNAN SEUDUN MUISTIYHDISTYS RY

Kattojärjestömme on Muistiliitto ry. Muistiliiton jäsenyhdistykset muodostavat kattavan verkoston, joka palvelee muistisairaita ihmisiä ja heidän läheisiään sekä kaikkia muistista ja muistisairauksista kiinnostuneita.

Alueellamme toimii Etelä-Savon Muistiluotsi. Muistiluotsin toiminnasta löydät lisätietoa vasemmanpuolen valikosta klikkaamalla.

Ottamalla meihin yhteyttä saat tietoa muistista, muistisairauksista sekä toiminnastamme paikallistasolla. Toiminta-alueemme muodostuu Itä-Savon sairaanhoitopiirin kunnista.

Tietoa toiminnasta ja tapahtumista saat näiltä kotisivuilta sekä yhdistyksen Facebook-sivuilta.

 

Alapuolella olevasta kalenterista löydät Savonlinnan Seudun Muistiyhdistyksen ja Etelä-Savon Muistiluotsin tapahtumia ja toimintaa kolmen eri osion alta. 

Info-osiossa ilmoitetaan pääsääntöisesti kertaluonteisista tapahtumista, kuten kursseista ja retkistä, joihin tulee ilmoittautua ennakkoon.

Ryhmätoiminnot-osiossa kerrotaan tarjolla olevista ryhmistä. Mikäli ryhmätoiminto vaatii ennakkoilmoittautumisen ja on aloituksen jalkeen suljettu, ilmoitetaan kyseinen ryhmä vain kertaalleen. Avoimien ryhmien (eivät vaadi ennakkoilmoittautumista, avoimia kaikille) kaikki eri kokoontumiskerrat näkyvät omana ilmoituksenaan.

Tapahtumat-osiossa tiedotetaan mm. kaikille avoimista luennoista ja koulutuksista, jotka eivät vaadi ennakkoilmoittautumista.

Klikkaamalla "Näytä lisää"- painiketta, saat näkyviin kaikki ilmoitetut tapahtumat.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Tulevia tapahtumia