Muistiviikko ja Aivoviikko

Kuvituskuva: Nainen halaa vanhempaa naista ulkona.

Aivoviikko 2021

Aivoviikkoa vietetään jälleen viikolla 11. Tule mukaan viettämään viikkoa kanssamme!

Kerromme viikon aikana mielen hyvinvoinnin, ravinnon, aivojen aktivoinnin, liikunnan sekä unen ja levon merkityksestä aivoterveydelle. Sosiaalisessa mediassa julkaistavien haasteiden avulla jokainen voi testata, miten muutokset elämäntavoissa vaikuttavat omaan hyvinvointiin.

Haasteet löydät Muistiliiton Facebookista ja Instagramista.

Seuraa myös muistiyhdistysten sosiaalista mediaa.

Neurologisten vammaisjärjestöjen yhteinen Aivoviikon webinaari järjestetään torstaina 18.3. klo 18–19.30. Aiheena on Läheisyys, kosketus ja empatia – miten aivot toimivat. Puhumassa on aivotutkija Minna Huotilainen. Katso webinaarin ohjelma.

Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista, ja siihen voi osallistua tässä osoitteessa. Tilaisuuden ajan paikalla on Neurologisten vammaisjärjestöjen työntekijöitä vastaamassa chat-kysymyksiin.

Muistiviikko 2021

Muistiviikkoa vietetään tänä vuonna viikolla 38.

Anne Leinonen
viestintäkoordinaattori
puh. 09 6226 2015, 044 727 8715
anne.leinonen@muistiliitto.fi
Sisäinen ja ulkoinen viestintä.