https://www.muistiliitto.fi/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/pkvgames/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/robo/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-5k/https://zi.mmtc.ac.id/wp-content/uploads/scatter-hitam/https://zi.mmtc.ac.id/wp-content/uploads/slot-qris/https://zi.mmtc.ac.id/wp-content/uploads/toto-slot/https://zi.mmtc.ac.id/wp-content/uploads/slot77/https://medc.unjani.ac.id/config/
Vertaistukiryhmätoiminta :: Muistiliitto

Vertaistukiryhmätoiminta

Salon Muistiyhdistys ry

Vertaistukiryhmätoimintaa

Onko sinulla muistisairaus tai onko läheisesi sairastunut muistisairauteen? Meillä on tarjolla erilaista toimintaa, johon voit tulla yksin tai yhdessä läheisesi kanssa. Voit myös soittaa Puh. 044 333 7853 ja sopia ajan keskustelulle. Ota rohkeasti yhteyttä!

Muistikuntoutusta on tarjolla Päiväpaikassa osoitteessa Turuntie 21. Tarkemmat tiedot löytyvät Päivätoiminta -sivulta.

AINOT JA REINOT 

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat puhua omasta sairaudestaan, saada lisätietoa sekä vinkkejä sairauden kanssa elämiseen. Jos haluat kuulla muiden elämäntarinoita ja saada vertaistukea, tule mukaan!

 

Pariskunnille suunnattua toimintaa

YHDESSÄ ETEENPÄIN-RYHMÄ 

Ryhmä on tarkoitettu pariskunnille, joista toinen sairastaa muistisairautta. Ryhmässä kokeillaan erilaisia toimintatapoja, joilla ylläpidetään toimintakykyä ja saadaan aikaiseksi iloa sekä hyvää mieltä.

PARISKUNTIEN JUTTUTUPA 

Juttutupa on tarkoitettu ensisijaisesti pariskunnille, joista toinen sairastaa muistisairautta. Mahdollisuus vertaistukeen, yhdessäoloon ja keskusteluun. 

Ryhmän vastuuhenkilönä toimii vapaaehtoinen Raili.

 

 

Muistisairautta sairastavan läheiselle

VOIMAVARARYHMÄ

Muistisairaan läheiselle tarkoitettu suljettu vertaistukiryhmä, jossa on mahdollisuus saada tukea samankaltaisessa elämäntilanteessa olevilta henkilöiltä, tietoa elämästä muistisairauden kanssa sekä löytää omia voimavaroja. Tavoitteena on oman hyvinvoinnin ja toimintakyvyn ylläpitäminen ja lisääminen. Voimavararyhmä kokoontuu joka toinen tiistai (parittomat viikot) klo 13-14.30 yhdistyksen tiloissa, Turuntie 21.

PURKUPIIRI

Muistisairautta sairastavien läheisille tarkoitetu keskusteluryhmä, jossa pääosassa vertaistuki muilta omaistaan hoitavilta. 

Purkupiiri kokoontuu joka toinen keskiviikko (parilliset viikot) yhdistyksen tiloissa, Turuntie 21.