https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/pkvgames/ https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/bandarqq/ https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/dominoqq/ https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/pkvgames/https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/bandarqq/https://annur2.net/program/pkvgames/https://annur2.net/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/bandarqq/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/robo/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-5k/
Toiminta :: Muistiliitto

Toiminta

Salon Muistiyhdistys ry

Toiminta

Toimintamme on maksutonta eikä vaadi jäsenyyttä.
Tarjolla on monenlaista toimintaa muistisairautta sairastaville, muistisairaan läheisille sekä muistinhuollosta kiinnostuneille. 

 

Salon Muistiyhdistys järjestää ryhmätoimintaa Salossa ja Somerolla.Tarkempaa tietoa eri ryhmistä löydät vasemman sivupalkin vertaistukiryhmätoiminta  ja avoin toiminta -sivuilta.

Löydät tietoa yhdistyksen toiminnasta myös jäsenkirjeestä. Kun liityt jäseneksi, saat jäsenkirjeen suoraan kotiisi tai sähköpostiisi.