https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/pkvgames/ https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/bandarqq/ https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/dominoqq/ https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/pkvgames/https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/bandarqq/https://annur2.net/program/pkvgames/https://annur2.net/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/bandarqq/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/robo/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-5k/
Webinaari ammattilaisille työikäisten muistisairauksista :: Muistiliitto

Ajankohtaista

Kaikki uutiset

Julkaistu 11.8.2023

Webinaari ammattilaisille työikäisten muistisairauksista

Toimitko työterveyshuollossa, perusterveyshuollossa tai kolmannella sektorilla? Tule mukaan webinaariimme, jonka aiheena on työikäisten muistisairaudet.

Webinaarissa käsitellään työikäisten muistikuormaa sekä muistihäiriöiden ja varhain alkavien muistisairauksien tunnistamista ja tukea. Webinaari järjestetään 4. syyskuuta klo 12.30–16.

Katso tilaisuuden ohjelma ja ilmoittaudu mukaan. Ilmoittauduthan viimeistään 1. syyskuuta klo 16:een mennessä. Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä.