https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/pkvgames/ https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/bandarqq/ https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/dominoqq/ https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/pkvgames/https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/bandarqq/https://annur2.net/program/pkvgames/https://annur2.net/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/bandarqq/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/robo/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-5k/
Kesän aukioloajat :: Muistiliitto

Ajankohtaista

Kaikki uutiset

Julkaistu 28.6.2024

Kesän aukioloajat

Muistiliiton tukipuhelimet ovat avoinna koko kesän. Verkkokauppa, keskus ja toimisto ovat kiinni 8.7.-12.8.

Muistineuvo-tukipuhelimesta saat neuvoja ja ohjeita muistialan ammattilaisilta. Palvelu on suunnattu muistisairaan läheisille sekä itse muistisairauteen sairastuneille.  Muistineuvo on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 12–17 numerossa 09 8766 550. Puhelun hinta operaattorin hinnoittelun mukaan. Ruotsinkielinen Minneslinjen on suljettuna 1.7.–4.8.

Vertaislinja-tukipuhelin on palvelu muistisairaan läheisille. Puheluihin vastaavat kokeneet ja koulutetut vapaaehtoiset, entiset muistisairaan omaishoitajat, joiden läheinen on sairastanut etenevää muistisairautta. Vertaislinja on avoinna maanantaista lauantaihin klo 17–21 numerossa 0800 9 6000. Puhelu on maksuton. 

Tukinetin Muisti ja muistisairaudet -keskustelupalstalla voi jutella muistihäiriöistä ja muistisairauksista sekä jakaa kokemuksia elämästä muistisairauden kanssa.

Muistiliiton verkkosivuilta löydät runsaasti tietoa muistisairauksista ja aivoterveydestä.

Aurinkoista kesää!