https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/pkvgames/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/bandarqq/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/dominoqq/https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/pkvgames/https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/bandarqq/https://annur2.net/program/pkvgames/https://annur2.net/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/bandarqq/https://risakolopaking.id/timmy/dominoqq/https://risakolopaking.id/timmy/pkvgames/https://himampunj.org/expo/pkvgames/https://himampunj.org/expo/bandarqq/https://www.nuansalampung.com/hipmi/pkvgames/https://www.nuansalampung.com/hipmi/bandarqq/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/robo/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-5k/https://lab.kimia.unjani.ac.id/wp-content/upgrade/bonus-new-member/
Tule mukaan viettämään Muistiviikkoa :: Muistiliitto

Ajankohtaista

Kaikki uutiset

Julkaistu 16.9.2019

Tule mukaan viettämään Muistiviikkoa

Tule mukaan viettämään Muistiviikkoa

Tällä viikolla vietetään Muistiviikkoa. Haastamme kaikki tekemään muistiystävällisiä tekoja ja tulemaan muistikummeiksi.

Tänä aamuna on julkaistu verkkotuokio, jonka avulla muistikummiksi voi lähteä missä vain, milloin vain. Tuokio löytyy täältä

Lisäksi voit osallistua tunnin mittaiseen muistikummituokioon omalla paikkakunnalla tai verkossa pidettävässä webinaarissa, joita järjestetään Muistiviikolla jokaisena arkipäivänä. 

Muistikummituokiossa tuleva muistikummi oppii ja oivaltaa muistisairauksista viisi tärkeää asiaa. Tämän jälkeen muistikummi voi helposti tehdä muistiystävällisiä tekoja arjessaan. Muistikummituokiot ovat maksuttomia ja niiden tiedot löytyvät sivustolta www.muistikummit.fi.

Lisäksi kannustamme viikon aikana kaikkia tekemään pieniä ja suuria muistiystävällisiä tekoja arjessaan. Näitä voivat olla esimerkiksi vapaahetken tarjoaminen omaishoitajalle, käynti yhteisökodissa ulkoiluseurana tai muistiystävällisen kielen käyttäminen. Vinkkejä teoista julkaistaan Muistiliiton Facebookissa ja Instagramissa viikon aikana.

Muistiviikko ajoittuu aina Maailman Alzheimer-päivän yhteyteen. Tänä vuonna päivää vietetään lauantaina 21.9. Myös paikalliset muistiyhdistykset järjestävät viikon aikana paljon tapahtumia eri puolilla Suomea. Tiedot niistä löytyvät tapahtumakalenterista.