https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/pkvgames/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/bandarqq/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/dominoqq/https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/pkvgames/https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/bandarqq/https://annur2.net/program/pkvgames/https://annur2.net/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/bandarqq/https://risakolopaking.id/timmy/dominoqq/https://risakolopaking.id/timmy/pkvgames/https://himampunj.org/expo/pkvgames/https://himampunj.org/expo/bandarqq/https://www.nuansalampung.com/hipmi/pkvgames/https://www.nuansalampung.com/hipmi/bandarqq/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/robo/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-5k/https://lab.kimia.unjani.ac.id/wp-content/upgrade/bonus-new-member/
Tule mukaan Muistiviikon webinaariin :: Muistiliitto

Ajankohtaista

Kaikki uutiset

Julkaistu 5.9.2022

Tule mukaan Muistiviikon webinaariin

Muistiviikkoa vietetään viikolla 38 teemalla Hyvää elämää muistiystävällisessä yhteiskunnassa. Muistiliitto ja eduskunnan muistikerho järjestävät webinaarin tiistaina 20.9. klo 14.30–16.

Webinaarissa kansanedustajat keskustelevat ajankohtaisista muistisairaiden ja heidän läheistensä elämään liittyvistä teemoista. 

Webinaari on kaikille avoin ja ilmainen. Liity mukaan täällä. Webinaari tallennetaan ja se on katsottavissa kaksi viikkoa tilaisuuden jälkeen.