Julkaistu 7.5.2015

TERVE-SOS-palkinto Oulun Seudun Muistiyhdistykselle

Oulun Seudun Muistiyhdistyksen kehittämä Muistoista Musiikiksi -toimintamalli on saanut valtakunnallisen TERVE-SOS-palkinnon. Lisäksi palkittiin Nuorten hyvinvointikertomus. Palkinnon saajat päätti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen arviointiraadin esityksestä THL:n järjestelmät-osaston osastopäällikkö.

Vuoden 2015 TERVE-SOS-palkinto on tunnustus Ihminen ensin: Tavoitteena toimivat ja kesätävät sosiaali- ja terveyspalvelut -teemaan sopivalle, sosiaali- ja terveysalan tutkimus-, kehittämis- tai kokeiluhankkeen tuloksena syntyneelle innovatiiviselle tai poikkeuksellisen onnistuneelle ratkaisulle.

Palkinnosta kisaili myös Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistyksen Lahjoita lukuhetki -malli. Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistyksen Kylille kulttuuria -toimintamalli voitti viime vuonna TERVE-SOS-yleisöäänestyksen.

Muistiliitto onnittelee!

Heidi Härmä
viestintäkoordinaattori, Muisti-lehden toimitussihteeri
puh. 09 6226 2015, 044 727 8715
heidi.harma@muistiliitto.fi
Muistiliiton yleisviestintä, verkkoviestintä ja sosiaalinen media, järjestön sisäinen viestintä.