https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/pkvgames/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/bandarqq/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/dominoqq/https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/pkvgames/https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/bandarqq/https://annur2.net/program/pkvgames/https://annur2.net/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/bandarqq/https://risakolopaking.id/timmy/dominoqq/https://risakolopaking.id/timmy/pkvgames/https://himampunj.org/expo/pkvgames/https://himampunj.org/expo/bandarqq/https://www.nuansalampung.com/hipmi/pkvgames/https://www.nuansalampung.com/hipmi/bandarqq/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/robo/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-5k/https://lab.kimia.unjani.ac.id/wp-content/upgrade/bonus-new-member/
Muistiliitto onnittelee Merja Mäkisalo-Ropposta SOSTE-palkinnosta :: Muistiliitto

Ajankohtaista

Kaikki uutiset

Julkaistu 14.4.2021

Muistiliitto onnittelee Merja Mäkisalo-Ropposta SOSTE-palkinnosta

Vuoden 2021 SOSTE-palkinto on myönnetty kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropposelle. Hän toimii myös Muistiliiton hallituksen puheenjohtajana.

Palkinnon perusteluissa todetaan, että Merja Mäkisalo-Ropponen on viime vuosina edistänyt hyvinvointitaloutta monella tasolla ja monesta eri näkökulmasta. Hän on kansanedustajana pitänyt esillä hyvinvointitalouden teemoja ja edistänyt hyvinvointitalouden rakentumista. Hän on myös puhunut terveyden- ja hyvinvoinnin edistämisen mahdollisuuksista kuntatalouden näkökulmasta ja tuonut hyvinvointitalouden teemoja laaja-alaisesti esille julkisuudessa.

– Merja Mäkisalo-Ropponen on edistänyt muistisairautta sairastavien, heidän läheistensä ja monien muiden ihmisryhmien hyvinvointia ja oikeuksia johdonmukaisesti eri tehtävissään, Muistiliiton toiminnanjohtaja Katariina Suomu toteaa. 

– Muistiystävällinen yhteiskunta on kaikille hyvä paikka elää. Esimerkiksi muistisairautta sairastavan ihmisen toimintakyvyn ja osallisuuden vahvistaminen tai kaikkien kuntalaisten aivoterveyden edistäminen ovat investointeja, jotka kannattavat paitsi inhimillisesti, myös taloudellisesti, Suomu jatkaa.

– Muistiliitto onnittelee Merja Mäkisalo-Ropposta lämpimästi palkinnon johdosta. Samalla kiitämme häntä pitkäjänteisestä työstä muistiystävällisen yhteiskunnan rakentamiseksi, Katariina Suomu toteaa.

SOSTE myöntää vuosittain SOSTE-palkinnon tunnustuksena hyvinvointitalouden edistämisestä. Palkinnolla halutaan kiinnittää huomiota hyvinvoinnin ja talouden tasavertaisen suhteen rakentumiseen sekä hyvinvointi-investointien merkitykseen. Lue lisää SOSTEn sivuilta.