https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/pkvgames/ https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/bandarqq/ https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/dominoqq/ https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/pkvgames/https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/bandarqq/https://annur2.net/program/pkvgames/https://annur2.net/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/bandarqq/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/robo/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-5k/
Kesän aukiolot :: Muistiliitto

Ajankohtaista

Kaikki uutiset

Julkaistu 22.6.2022

Kesän aukiolot

Muistiliiton tukipuhelimet ovat avoinna koko kesän. Verkkokauppa ja keskus ovat kiinni heinäkuun.

Muistineuvo-tukipuhelimesta saat neuvoja ja ohjeita muistialan ammattilaisilta juuri silloin kun aihe on ajankohtainen. Palvelu on suunnattu muistisairaan läheisille sekä itse muistisairauteen sairastuneille.  Muistineuvo on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 12–17 numerossa 09 8766 550. Puhelun hinta 0,08 €/min. +pvm. Ruotsinkielinen Minneslinjen on suljettuna 4.7.–7.8.

Vertaislinja-tukipuhelin on palvelu muistisairaan läheisille. Puheluihin vastaavat kokeneet ja koulutetut vapaaehtoiset, entiset muistisairaan omaishoitajat, joiden läheinen on sairastanut etenevää muistisairautta. Vertaislinja on avoinna joka päivä klo 17–21 numerossa 0800 9 6000. Puhelu on maksuton. 

Tukinetin Muisti ja muistisairaudet -keskustelupalstalla voi jutella muistihäiriöistä ja muistisairauksista sekä jakaa kokemuksia elämästä muistisairauden kanssa.