https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/pkvgames/ https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/bandarqq/ https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/dominoqq/ https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/pkvgames/https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/bandarqq/https://annur2.net/program/pkvgames/https://annur2.net/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/bandarqq/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/robo/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-5k/
Haemme soteen perehtynyttä suunnittelijaa :: Muistiliitto

Ajankohtaista

Kaikki uutiset

Julkaistu 28.8.2018

Haemme soteen perehtynyttä suunnittelijaa

Haemme muistisairauksien hoito- ja palvelujärjestelmiin sekä soteen perehtynyttä suunnittelijaa

Haemme tunnetun ja osaavan asiantuntijaorganisaatiomme vahvistukseksi suunnittelijaa. Vastaat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti STEA-rahoitteisen Minun valintani -hankkeen organisoinnista ja toteuttamisesta. Työtehtävä on määräaikainen v. 2018–2020.

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa muistisairaiden ja läheisten kykyä tehdä harkittuja valintoja uudistuvassa sote-toimintaympäristössä sekä edistää muistisairaiden ihmisten kuulemista oman elämänsä asiantuntijoina. Tärkeitä yhteiskumppaneitasi ovat mm. muistiyhdistykset ja Muistiluotsi-keskukset.

Sinulla on aikaisempaa työkokemusta ja tietämystä muistisairauksista sekä muistisairauksien hoito- ja palvelujärjestelmistä ja olet perehtynyt sote- ja maakuntauudistukseen. Suunnittelu- ja organisointikykysi ovat rautaiset ja työotteesi itsenäinen. Sinulla on mainiot vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tässä työssä sinulla on mielenkiintoinen mahdollisuus tutustua merkittävään asiakokonaisuuteen, joka voi tulevaisuudessa avata uusia ovia. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja liiton toimintaan sekä keskustelevan ja inspiroivan asiantuntijatyöyhteisön tuen. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja voi sisältää viikonlopputyötä.

Hakuun liittyvät haastattelut pidetään 19.9.2018. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 9.9.2018 mennessä. Hae tehtävää täällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Minna Teiska to 30.8. klo. 10.00 – 14.00, ke 5.9. klo. 14.00 – 16.00 ja pe 7.9. klo. 10.00 – 12.00, p. 044 727 7406.