https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/pkvgames/ https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/bandarqq/ https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/dominoqq/ https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/pkvgames/https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/bandarqq/https://annur2.net/program/pkvgames/https://annur2.net/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/bandarqq/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/robo/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-5k/
Floro Cubelo ja Hanna Jokinen palkittiin Queen Silvia Nursing Award -palkinnolla :: Muistiliitto

Ajankohtaista

Kaikki uutiset

Julkaistu 30.1.2024

Floro Cubelo ja Hanna Jokinen palkittiin Queen Silvia Nursing Award -palkinnolla

Sairaanhoitaja Floro Cubelo ja lähihoitaja Hanna Jokinen ovat vuoden 2023 Queen Silvia Nursing Award -palkinnon suomalaiset voittajat. Queen Silvia Nursing Award on sairaanhoidon opiskelijoille, sairaanhoitajille, lähihoitajille ja lähihoitajaopiskelijoille vuosittain jaettava kansainvälinen palkinto. Se myönnetään hoitoalaa ja erityisesti vanhustenhuoltoa ja muistisairaiden hoitoa kehittävälle innovaatiolle tai idealle.

Floro Cubelo on sairaanhoitajakoulutuksen lehtori ja tutkintovastaava Oulun ammattikorkeakoulussa. Filippiineiltä kotoisin oleva Cubelo on myös Pohjoismaiden filippiiniläisten sairaanhoitajien yhdistyksen presidentti ja tohtorikoulutettava. Cubelon idea muistipassista on yhdenmukainen maailman terveysjärjestön kokonaisvaltaisen terveyden viitekehyksen kanssa ja kattaa fyysisen, henkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin. Se auttaa sairaanhoitajia huomioimaan nämä kaikki osa-alueet päivittäisessä työssään ja helpottaa käsittelemään yksilön hyvinvointia laajasti.

Hanna Jokinen on lähihoitaja ja työskentelee Voutilakeskuksessa, ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikössä Hämeenlinnassa. Jokinen toimii SuPerin edustajiston varapuheenjohtajana ja valtuutettuna kotikuntansa Hattulan kunnanvaltuustossa. Hän nostaa esiin hoitoalaan kohdistuvat ajankohtaiset henkilöstöresurssihaasteet, joihin uudenlainen henkilöstöpooli toisi helpotusta. Ideassa yhdistyy vakituisen työsuhteen edut ja henkilöstövuokrayritysten joustavuus, joilla tavoitellaan lisää pysyvyyttä ja helpompaa varahenkilöjärjestelyä. Se myös mahdollistaa työntekijälle paremman vaikutusmahdollisuuden työelämän muokkaamiseen voimavarojen ja mieltymysten mukaiseksi.

Queen Silvia Nursing Award on Ruotsin kuningatar Silvian tukema palkinto. Sen tarkoituksena on edistää positiivista kehitystä, kasvua, innovaatiota sekä osaamista sairaanhoitajan ja lähihoitajan ammateissa, ja etenkin vanhustenhoidon parissa. 

Muistiliitto on palkinnon yhteistyökumppani Suomessa.