https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/pkvgames/ https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/bandarqq/ https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/dominoqq/ https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/pkvgames/https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/bandarqq/https://annur2.net/program/pkvgames/https://annur2.net/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/bandarqq/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/robo/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-5k/
Avaimia parempaan aivoterveyteen :: Muistiliitto

Ajankohtaista

Kaikki uutiset

Julkaistu 16.11.2022

Avaimia parempaan aivoterveyteen

Professori Miia Kivipellon ja professori Mai-Lis Helléniuksen uusi Aivoterveys-kirja julkistetaan Suomessa perjantaina 25.11. Julkistamiswebinaari on kaikille avoin.

Kirja antaa käytännön vinkkejä oman aivoterveyden edistämiseen ja muistisairauksien riskin pienentämiseen. Tutkitun tiedon lisäksi kirja tarjoaa käytännöllisiä elämäntapavinkkejä. Kirja sisältää myös 30 reseptiä, joiden avulla voi valmistaa herkullista ja terveellistä ruokaa. Kirja on ilmestynyt alun perin ruotsiksi.

Webinaarissa kirjasta ja aivoterveydestä keskustelevat Miia Kivipellon lisäksi Tampereen yliopiston gerontologian tenure track -professori Jenni Kulmala ja toimittaja Tuija Metsäaho. Webinaari järjestetään perjantaina 25.11. klo 11–12. Mukaan pääset liittymään tapahtuman sivuilla.

Miia Kivipelto toimii lääkärinä ja kliinisen geriatrian professorina Karoliinisessa instituutissa ja Itä-Suomen yliopistossa. Hän on myös FINGERS Brain Health -instituutin perustaja. Kivipelto on tehnyt tutkimustyötä jo yli 20 vuoden ajan ja hän on yksi alansa johtavista tutkijoista maailmassa. Kivipellolle on myönnetty lukuisia palkintoja uraauurtavasta tutkimustyöstä muistisairauksien parissa.