https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/pkvgames/ https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/bandarqq/ https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/dominoqq/ https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/pkvgames/https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/bandarqq/https://annur2.net/program/pkvgames/https://annur2.net/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/bandarqq/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/robo/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-5k/
Raahen seudun muistiyhdistys :: Muistiliitto

Raahen seudun muistiyhdistys

Kuvituskuva: Kaksi naista jumppamattojen kanssa hymyilee.

Raahen seudun muistiyhdistys ry

Rantakatu 7 E, 92100 RAAHE
sähköposti: raahenseudunmuistiyhdistys@gmail.com

  • Luennot
  • Ryhmätoiminta
  • Vapaaehtoistoiminta

Tervetuloa Raahen seudun muistiyhdistys ry:n kotisivuille!

Toimintaa muistisairautta sairastavien henkilöiden ja heidän omaistensa hyväksi sekä aivoterveyden edistämiseksi.

Yhdistyksen toiminnasta

Raahen seudun muistiyhdistys ry on perustettu 1997. Toiminta-alueenamme on Raahen kaupunki sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kunnat, joiden alueella on 33 810 asukasta.

Yhdistyksen toimintatilat sijaitsevat osoitteessa Rantakatu 7 E-rakennus, seminaarin alueella entisessä  tietotekun rakennuksessa, josta Raahen kaupunki vuokraa pientä korvausta vastaan tiloja yhdistysten käyttöön. Yhdistyksellä ei ole palkattua henkilöstöä, vaan kaikki toiminta pohjautuu vapaaehtoisuuteen.

Raahen seudun muistiyhdistys ry:n toimintaa:

  • Ohjaus ja neuvonta muistiin ja muistisairaiden palveluihin  liittyvissä asioissa puhelimitse, sähköpostitse ja toimistotapaamisissa.
  • Muistitoimintoja ylläpitävät ja edistävät ryhmät
  • Muisti- ja aivoterveyden edistämisen seminaarit, asiantuntijaluennot ja yleisötilaisuudet
  • Avoimet ovet, puuhaillat ja muistikahvilat
  • Retket

Ilmoitamme tapahtumista tarkemmin Facebook -sivuillamme sekä sanomalehti Raahelaisessa järjestöt-palstalla joka kuukauden viimeisessä lehdessä.