Kouvolan seudun Muisti ry / Kymenlaakson Muistiluotsi

Miehikkälä

Koronavirustilanteen ja turvavälien vuoksi osallistujamääriä on rajoitettu. Tämän vuoksi ryhmiin ja muihin tilaisuuksiin tulee ilmoittautua etukäteen. Seuraamme STM:n, THL:n ja Kymsoten viimeisiä turvallisuusohjeita ja tarvittaessa teemme toimintaan muutoksia tai peruutuksia. 

Tulethan paikalle vain terveenä ja muistat käsihygienian.

Ryhmätoiminta

Paikkakunnalla ei tällä hetkellä kokoonnu ryhmiä, mutta voitte osallistua muiden paikkakuntien ryhmiin, joiden tiedot löytyvät paikkakunnan kohdalta.

Muistikahvilat

Kaikille avoimet tilaisuudet. Alustus ja keskustelua aiheeseen liittyen. Tule silloin kun sinulle sopii! Koronatilanteen ja turvavälien vuoksi ennakkoilmoittautuminen p. 045 270 4003.

Miehikkälän muistikahvila

Rateva, Keskustie 5.

Tiistaisin klo13–14

1.9. Muisti muuttuu - entäs sitten?

6.10. Muistiystävällinen koti

10.11. Vahvuuksista iloa ja voimaa

Yhteistyömuistikahvilat

Onko teillä hyvä porukka ja haluaisitte kuulla lisää muistiasioista? Voit kysyä maksutonta yhteistyömuistikahvilaa tilaisuuteesi. Aiheina ovat Muisti muuttuu - entäs sitten? tai Muistikummituokio. Kesto 1 h. p. 040 523 9697.

Muisti-infot

Tule keskustelemaan muistiin, muistisairauksiin ja / tai aivoterveyteen liittyvistä asioista muistiluotsityöntekijän kanssa. Ohjaus ja neuvonta on maksutonta, eikä vaadi jäsenyyttä. Jokainen tarvitsee silloin tällöin tukea, apua tai vain kuuntelevan ihmisen, jolle voi jakaa huoliaan

Tapaamisen voit sopia Kymenlaakson Muistiluotsin toimistolle tai muualle lähelle sinua, esim. kumppanuustalolle, puistoon, kahvilaan tai kotiisi. Varaa keskusteluaika p. 045 270 4003.