Kouvolan seudun Muisti ry

Hallituskatu 7 B, 45100 KOUVOLA
puhelin: 040 523 9697
sähköposti: toimisto@kouvolanseudunmuisti.fi
verkkosivut: www.kouvolanseudunmuisti.fi

  • Info
  • Luennot
  • Muistiluotsi
  • Ryhmätoiminta
  • Vapaaehtoistoiminta

Muistiluotsin palvelualue: Kymenlaakson maakunta

 

Tervetuloa Kouvolan seudun Muisti ry:n kotisivuille!

Toimintaa muistisairautta sairastavien henkilöiden ja heidän omaistensa hyväksi sekä aivoterveyden edistämiseksi.

Yhdistyksen toiminnasta

Kouvolan seudun Muisti ry on perustettu vuonna 1990. Sen toiminta-alueena on Kouvola.

Yhdistyksen jäsenmäärä on tällä hetkellä 318 (4/2019). Jäsenistö koostuu muistisairauteen sairastuneista, heidän omaisistaan sekä ammattihenkilöistä.

Yhdistyksen toimintaa ohjaa yhdistyksen hallitus, jonka puheenjohtajana toimii Köninki Tiina. Varsinaisina jäseninä Koivula Anne, Mänttäri Merja,  Mäkinen Kimmo ja Niskanen Johanna. Varajäseninä Ahola Tuija, Kujala Emma, Lämsä Heini ja Nikki Stiina.

Yhdistyksen toimintaa ohjaavat myös sen säännöt ja strategia. Vuositasolla toimintaan voi tutustua vuoden 2018 vuosikertomuksesta sekä vuoden 2019 toimintasuunnitelmasta. Kouvolan seudun Muisti ry:n jäsenrekisterin tietosuojaseloste löytyy tästä

Suvanto Mukana -turvapalvelu

Kouvolan seudun Muisti ry:n jäsenillä on mahdollisuus kokeilla  kahden viikon ajan ilmaiseksi Suvanto Mukana -turvapalvelun käyttöä. Lisäksi käyttöönottomaksusta saa 20 % alennuksen. Palvelu mahdollistaa turvallisempaa yksin liikkumista. Turvapaikantimen käyttäjän sijainti voidaan paikantaa milloin tahansa ja sillä saa käyttäjän ja toisen ihmisen välille puheyhteyden. Katso lisätietoja tästä ja tule tutustumaan turvapaikantimeen toimistolle.

Memoera Trainer – ajanvietettä päivään

Tule tutustumaan Memoera Trainer laitteeseen toimistolle!

Aktiivinen muistin käyttö hidastaa tutkitusti muistisairauden etenemistä. Sopivan haastava ja mielekäs ajanviete tuottaa onnistumisen kokemuksia ja hyvää oloa. Memoera on hyväksi aivojen hyvinvoinnille ja toimintakyvylle. Sen tarkoituksena on tarjota mukavaa aktiivista tekemistä, joka lisää oman elämänhallinnan tuntua ja kykyä itsenäiseen toimintaan. Memoeran harjoitteet ja pelit soveltuvat käytettäviksi yksin tai yhdessä.

Lisätietoja: Tarja Levonen p. 040 523 9697

Kokoustilan vuokraus

Yhdistys vuokraa kokoustilaa ulkopuolisille toimijoille osoitteesta Hallituskatu 7 B (4. krs). Tilaan mahtuu 20 henkilöä ja tilassa on AV-laitteet. Vuokrahinta 15€/tunti.

Kannatustuotteet

”Oikeus hyvään elämään” T-paitoja á 15,00€. Värivaihtoehtoja on kolme: musta, vihreä ja oranssi. Koot: M – XL miesten paidoissa ja S – XXL naisten paidoissa.

Adressi 10€

Kouvolan seudun Muisti ry:n 25-vuotishistoriikki á 20,00 €