Kouvolan seudun Muisti ry

Kuvituskuva: Nainen halaa vanhempaa naista ulkona.

Kouvolan seudun Muisti ry

Hallituskatu 7 B, 45100 KOUVOLA
puhelin: 040 523 9697
sähköposti: toimisto@kouvolanseudunmuisti.fi
verkkosivut: www.kouvolanseudunmuisti.fi

  • Info
  • Luennot
  • Muistiluotsi
  • Ryhmätoiminta
  • Vapaaehtoistoiminta

Muistiluotsin palvelualue: Kymenlaakson maakunta

 

Tervetuloa Kouvolan seudun Muisti ry:n kotisivuille!

Toiminnan tarkoitus on muistisairaiden ja heidän läheistensä hyvinvoinnin tukeminen ja oikeuksien edistäminen sekä yleisen muisti- ja aivoterveystietoisuuden lisääminen.

Vasemmasta sivupalkista löydät tietoa yhdistyksestä ja toiminnastamme.

kesäduuni op:n piikkiin

Hei sinä 15-17-vuotias nuori, tule meille kesätöihin!

Tarjoamme yhdelle nuorelle mielenkiintoisen kesätyön Kouvolan seudun Muisti ry:llä kahdeksi viikoksi. Työ ajoittuu koulujen kesäloma-aikaan, tarkemmasta ajankohdasta voidaan sopia. Tehtävänäsi on toimia ulkoilukaverina kotona asuvalle muistisairaalle ja/tai yhdistyksen toimiston ikkunanpesijänä.

Haethan paikkaa viimeistään 14.4.2023. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen toimisto@kouvolanseudunmuisti.fi. Lisätietoja Kouvolan seudun Muisti ry:n toiminnanjohtaja Tarja Levoselta p. 040 523 9697 tai tarja.levonen@kouvolanseudunmuisti.fi.

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa yhdistys työllistää nuoren ja OP maksaa yhdistykselle nuoren 2 viikon palkan. Lue lisää kampanjasta: https://www.op.fi/kesaduuniopnpiikkiin

Kutsu kevätkokoukseen

Kouvolan seudun Muisti ry:n sääntömääräinen kevätkokous on tiistaina 25.4.2023 klo 18 yhdistyksen kokoustilassa Hallituskatu 7 B, Kouvola. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa t. yhdistyksen hallitus.

Tuettu loma omaishoitajalle ja hoidettavalle

4.-9.12.2023, Lohja Spa & Resort.

MTLH järjestää tuetun loman muistisairautta sairastaville ja heidän läheisilleen.

Loman tavoitteena on lisätä omaishoitajan ja hoidettavan voimavaroja ja osallisuutta tarjoamalla mahdollisuus virkistykseen, lepoon ja keskinäiseen vertaistukeen. Lomaohjelmassa on omaishoitajalle ja hoidettavalle osin erillistä ja osin yhteistä ohjelmaa. Loman aikana päävastuu hoidettavasta on omaishoitajalla.

Omavastuuosuus on 25 €/vrk. Lomalla on täysihoito ja majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa sekä hemmotteluhoito.

Lisätietoja p. 040 523 9697.

Voit hakea lomalle 3.9.2023 mennessä osoitteessa
www.mtlh.fi/hakijalle/miten-haen-tuettua-lomaa/

 

Tapahtumat

Toiminta on kaikille avointa eikä vaadi jäsenyyttä. Avoimet toiminnat löydät alla olevasta listauksesta. Ne on ryhmitelty seuraavien otsikoiden alle: Info - Kahvila - Ryhmätoiminta - Tapahtuma - Vuosikokous. Näiden otsikoiden alta löydät toiminnat aikajärjestyksessä.