Muistikonferenssi 2019

Tämän vuoden Muistikonferenssi järjestetään 13.-14. marraskuuta Helsingissä, Tennispalatsissa. Teemana on Muistiasia on kaikkien asia.

Luvassa kaksi upeaa päivää täynnä ajankohtaista tietoa sekä runsaasti kokemuspuheenvuoroja. Muistikonferenssi tarjoaa ideoita, tukea ja uusia näkökulmia työskentelyyn sekä tietoa muistisairaiden ja läheisten kokemuksista, muistisairauksista sekä vahvistaa muistisairauksiin liittyviä positiivisia asenteita.

Vuonna 2019 moderaattorina toimii YLEn erikoistoimittaja Tiina Merikanto ja luennoitsijoina on jälleen suuri joukko alan asiantuntijoita.

Katso koko ohjelma tästä.

Seuraa ilmoittelua myös tapahtuman Facebook-sivuilla.

Huomioithan että ohjelmaa tullaan vielä päivittämään Muistikonferenssin lähestyessä.

Muistiliitto pidättää oikeuden ohjelmanmuutoksiin.

Ilmoittaudu osallistujaksi täällä

Ilmoittautumista koskevissa kysymyksissä teitä auttaa: asiakaspalvelu@tapahtumakone.fi

Nopean varaajan alennushinta voimassa 17.6. asti!

Osallistujahinnat

1) Normaalihinnat:

• nopean varaajan alennushinta 250 € / 2 pv 17.6. asti
  • normaalihinta 290 € / 2 pv alk. 18.6.
  • 200 € / 1 pv

2) Hinnat muistiyhdistysten jäsenille, työntekijöille ja luottamushenkilöille:

• nopean varaajan yhdistyshinta 215 € / 2 pv 17.6. asti
  • yhdistyshinta 240 € / 2 pv alk. 18.6.

Hinta sisältää konferenssiohjelman ja -materiaalit sekä päivän tarjoilut (sis.lounas ja ip-kahvi).

Mikäli samasta organisaatiosta ilmoittautuu samalla kertaa useampi, tarjoamme joka kuudennelle ilmoittautujalle osallistumisen maksutta!

Peruutusehdot

Mikäli osallistuminen perutaan kirjallisesti 14.10.2019 mennessä, osallistumismaksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 30 €/hlö. 14.10.2019 jälkeen tehdyistä peruutuksista maksuja ei palauteta, ei myöskään peruuttamatta jääneistä osallistumisista.

Kaikki muutokset ja peruutukset sähköpostitse: asiakaspalvelu@tapahtumakone.fi

Majoituskiintiöt

Majoituskiintiöt ovat voimassa 13.-14.11.2019. Huoneet varattavissa kiintiöhinnalla 15.10. saakka.

Sokos Hotel Presidentti
140 EUR / standardi yhden hengen huone / yö
160 EUR / standardi kahden hengen huone / yö
180 EUR / standardi kahden hengen huone lisävuoteella / yö

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, hotelliasukkaiden saunavuoro, langaton internetyhteys (Wi-Fi). Hinnasta ei myönnetä kanta-asiakasetuja / bonusta.

Kiintiöhinnat ovat voimassa, kun varaus tehdään varaustunnuksella BMuistiliitto. www.sokoshotels.fi – varauskoodi netissä BMUISTI19.

Jokainen varaa huoneensa itse suoraan hotellista (p. 020–1234 600 / yksittäiset huonevaraukset, sähköposti: sokos.hotels@sok.fi.

Media

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita Muistikonferenssiin. Järjestämme mielellämme toivomanne haastattelut jo ennen konferenssia.
Media-akkreditointi ja haastattelupyynnöt: tiedotus@muistiliitto.fi.