Julkaistu 28.6.2021

Olemme mukana SuomiAreenalla

Muistiliiton, Neuroliiton ja Biogenin yhteinen SuomiAreenan keskustelutilaisuus ”Lisää virkeitä työ- ja elinvuosia aivoista huolehtimalla” on tiistaina 13. heinäkuuta klo 10–10.45.

Tilaisuudessa keskustellaan siitä, mitkä ovat ne konkreettiset aivoterveysteot, joilla voidaan lisätä virkeitä työ- ja elinvuosia. Entä millaista tukea tarvitsevat aivosairauksiin sairastuneet ja heidän läheisensä?

Tilaisuuden juontaa aivoterveyden kokemusasiantuntija, toimittaja Kaj Kunnas. Keskustelemassa Muistiliiton toiminnanjohtaja Katariina Suomu, neuropsykologi ja Neuroliiton Maskun neurologisen kuntoutuskeskuksen johtaja Päivi Hämäläinen, dosentti Kiti Müller Aalto-yliopistosta sekä Biogenin toimitusjohtaja Mikko Fernström.

Keskustelua voit seurata striimin kautta. Lisätietoja SuomiAreenan sivuilta.