https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/pkvgames/ https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/bandarqq/ https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/dominoqq/ https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/pkvgames/https://fzs.sum.ba/wp-includes/assets/bandarqq/https://annur2.net/program/pkvgames/https://annur2.net/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/dominoqq/https://www.muistiliitto.fi/program/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/pkvgames/https://pelatihan-ui.com/inex/bandarqq/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/robo/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-5k/
Muistikonferenssin 2024 ilmoittautuminen avautuu - nopean varaajan edut voimassa 1.9. saakka :: Muistiliitto

Ajankohtaista

Kaikki uutiset

Julkaistu 23.5.2024

Muistikonferenssin 2024 ilmoittautuminen avautuu - nopean varaajan edut voimassa 1.9. saakka

Muistiliiton suosittu Muistikonferenssi järjestetään webinaarina 14.11.2024. Osallistu vuoden päätapahtumaamme ja tule kuulemaan ajankohtaisimmat aiheet muistisairauksiin, hoitoon ja palveluihin liittyen.

Muistikonferenssin teemana on Hyvää elämää muistiystävällisessä yhteiskunnassa. Vuonna 2024 luennoitsijoina on jälleen suuri joukko alan asiantuntijoita - tervetuloa mukaan kuulemaan ideoita, saamaan tukea ja uusia näkökulmia muistisairaiden parissa työskentelyyn! Muistikonferenssin juontaa toimittaja Salla Paajanen.

Muistikonferenssi on suunnattu muistisairaiden parissa toimiville ammattilaisille, järjestötoimijoille sekä muille aiheista kiinnostuneille. Ryhmälippuhintamme mahdollistavat mahdollisuuden myös koko työyhteisön kouluttautumiseen.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu! Nopean varaajan edut ovat voimassa 1.9. saakka.