Julkaistu 8.3.2019

Etsimme joukkoomme asiantuntijaa

Muistiliitto on valtakunnallinen muistisairaiden ihmisten ja heidän läheistensä kansanterveys-, potilas- ja edunvalvontajärjestö. Muistiliitolla on 44 jäsenyhdistystä eri puolilla Suomea.

Haemme keskustoimistoomme Helsinkiin asiantuntijaa, joka

• vastaa yhdessä työparinsa kanssa kansallisen muistiohjelman järjestöllisestä jalkauttamisesta,
  • vahvistaa ja koordinoi ohjelman toteuttamisessa mukana olevaa verkostoa,
  • toteuttaa ko. ohjelman tavoitteita ja seuraa toiminnan toteutumista.

Olet keskeinen toimija Muistibarometri 2020 suunnittelussa ja vastaat Muistikummi -toiminnan verkkokoulutussisällön suunnittelusta. Tarjoamme sinulle erinomaisen näköalapaikan muistityön keskiössä, mielekästä työtä muistiyhdistysverkoston parissa sekä asiantuntijatyöyhteisön tuen.

Tehtävä edellyttää

• perehtyneisyyttä muistisairauksien hoito- ja palvelujärjestelmään sekä järjestötoimintaan
  • kokonaisuuksien hallintaa ja yhteistyökykyä
  • matkustusvalmiutta
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja hyvää englannin kielen taitoa

Arvostamme hankeosaamista, innovatiivista ja positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tietoteknistä osaamista.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2019 saakka, mutta 2020 avustuspäätöksistä riippuen tehtävä mahdollisesti jatkuu tämän jälkeen. Työ voi sisältää ajoittain ilta- tai viikonlopputyötä.

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Minna Teiska 13.3. klo 15-17, 15.3. klo 8-11 ja 20.3. klo 9-11 p. 044 727 7406

CV ja hakemukset palkkatoivomuksineen 24.3.2019 mennessä minna.teiska@muistiliitto.fi, osoitekenttään ”Rekry Kansallinen muistiohjelma”.

Minna Teiska
kehittämispäällikkö
puh. 09 6226 2061, 044 727 7406
minna.teiska@muistiliitto.fi
Kehittämishankkeet ja -projektit, kehittämis- ja koulutuskokonaisuudet (työharjoittelut ja opinnäytetyöt), Muistikonferenssi.