/fi/tuki-ja-palvelut/muistiyhdistys-lahellasi/muistiyhdistykset/savonlinnan-seudun-muistiyhdistys-ry/kotikuntoutustoiminta-limukutomo/
Savonlinnan Seudun Muistiyhdistys ry
Keskussairaalantie 4
57120 SAVONLINNA
pj Aulikki Tikkanen 050 598 2411, Päiväpaikka Maria (015) 533 401
aulikki.tikkanen(at)muistiyhdistys.com
 

Liity jäseneksi!

Jäsenetuina jäsenkirje 4x/v, Muisti-lehti 4x/v (arvo 35€) sekä virkistystoimintaa, retkiä ja seminaareja jäsenhintaan. Jäseneksi voi liittyä näppärästi verkossa.

 

Jäsenyyshinnat: omais- ja ammattilaisjäsenyys 20€/v, kannattajajäsenyys 50€/v, yhteisöjäsenyys 150€/v ja kannattajayhteisöjäsenyys 1500€.

Savonlinnan Seudun Muistiyhdistys ry

Limukutomo

Liikuntapainotteinen muistikuntoutus – Limukutomo – on STEA:n rahoittamaa kotikuntoutustoimintaa muistisairauteen sairastuneelle ja omaishoitajalle.  

Liikuntapainotteisen muistikuntoutuksen tavoitteena on tukea muistiperheen kotona asumista kotikuntoutustoiminnalla. Omaishoitajan jaksamista tuetaan arvioimalla omaishoidon kuormittavuutta ja omaishoitajan tuen tarvetta. Muistikuntoutusta toteutetaan perheissä kaksi kertaa viikossa puolen vuoden ajan. Limukutomossa työskentelee kaksi työntekijää.

Lisätietoja toiminnasta saat Limukutomon työntekijöiltä.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot:

MUISTILIITTO RY
Pasilanraitio 9 B, 7.krs
00240 Helsinki 

Puhelin 09 6226 200 
Sähköposti toimisto(at)muistiliitto.fi
Tarkemmat yhteystiedot »

Muistiliitto ry on vuonna 1988 perustettu kansanterveys-, potilas- ja omaisjärjestö. Toiminnan tarkoituksena on edistää tämän kohderyhmän elämänlaadun ja hyvinvoinnin yleisiä edellytyksiä. Muistiliitolla on 44 jäsenyhdistystä ympäri Suomen.

Muistiliitto ry rekisteriseloste (pdf)