/fi/tuki-ja-palvelut/muistiyhdistys-lahellasi/muistiyhdistykset/savonlinnan-seudun-muistiyhdistys-ry/etela-savon-muistiluotsi/
Savonlinnan Seudun Muistiyhdistys ry
Keskussairaalantie 4
57120 SAVONLINNA
pj Aulikki Tikkanen 050 598 2411, Päiväpaikka Maria (015) 533 401
aulikki.tikkanen(at)muistiyhdistys.com
 

Liity jäseneksi!

Jäsenetuina jäsenkirje 4x/v, Muisti-lehti 4x/v (arvo 35€) sekä virkistystoimintaa, retkiä ja seminaareja jäsenhintaan. Jäseneksi voi liittyä näppärästi verkossa.

 

Jäsenyyshinnat: omais- ja ammattilaisjäsenyys 20€/v, kannattajajäsenyys 50€/v, yhteisöjäsenyys 150€/v ja kannattajayhteisöjäsenyys 1500€.

Savonlinnan Seudun Muistiyhdistys ry

Etelä-Savon Muistiluotsi

Etelä-Savon Muistiluotsin Savonlinnan seudun alueen toimipiste sijaitsee Spahotel Casinon toisessa kerroksessa.

Muistiluotsi asiantuntija- ja tukikeskusverkosto on osa Muistiliiton toimintakokonaisuutta. Tukikeskuksilla on merkittävä rooli muistisairauksiin liittyvän osaamisen kehittämisessä ja alueellisen asiantuntemuksen turvaamisessa. Muistiluotseissa vahvistetaan myös muistisairauksiin liittyvää vapaaehtoista- ja vertaistoimintaa.

Valtakunnallinen Muistiluotsiverkosto koostuu 17 maakunnallisesta keskuksesta, joissa kehitetään aktiivisesti muistihäiriöisten ja heidän läheistensä arkeen liittyvää toimintaa, ennaltaehkäisevää työtä unohtamatta. Valtakunnallista verkostoa ja alueellisia keskuksia rahoittaa STEA. Etelä-Savon Muistiluotsin toimintaa hallinnoi Mikkelin seudun Muisti ry.

Etelä-Savon Muistiluotsi on sitoutunut valtakunnallisen verkoston laatulupaukseen. Muistiliiton koordinaatio vastaa seurannasta ja luo toiminnanohjauksen ja arvioinnin työvälineitä.

Ota yhteyttä:

Eeva Liisa Salminen
Muistiluotsin aluekoordinaattori, muistiasiantuntija
p. 050 593 2353
eevaliisa.salminen(at)esmuistiluotsi.fi
www.mikkelinseudunmuisti.fi

MUISTILIITTO RY
Pasilanraitio 9 B, 7.krs
00240 Helsinki 

Puhelin 09 6226 200 
Sähköposti toimisto(at)muistiliitto.fi
Tarkemmat yhteystiedot »

Muistiliitto ry on vuonna 1988 perustettu kansanterveys-, potilas- ja omaisjärjestö. Toiminnan tarkoituksena on edistää tämän kohderyhmän elämänlaadun ja hyvinvoinnin yleisiä edellytyksiä. Muistiliitolla on 44 jäsenyhdistystä ympäri Suomen.

Muistiliitto ry rekisteriseloste (pdf)