/fi/tuki-ja-palvelut/muistiyhdistys-lahellasi/muistiyhdistykset/espoon-ja-kauniaisten-muistiyhdistys-ry

Espoon ja Kauniaisten Muistiyhdistys ry / Esbo och Grankulla Minnesförening rf

Kauppamiehentie 6, 02100 ESPOO
Sähköposti: toimisto(at)espoonmuisti.fi
Yhdistyksen omat sivut: www.espoonmuisti.fi

InfoInfoKahvilaKahvilaLuennotLuennotMuistiluotsiMuistiluotsiRyhmätoimintaRyhmätoimintaTapahtumatTapahtumat

Uudenmaan Muistiluotsi

Espoon ja Kauniaisten Muistiyhdistys hallinnoi maakunnallista Muistiluotsi- asiantuntija- ja tukikeskusta, joka palvelee muistiasioissa Espoon, Kauniaisten, Raaseporin ja Vantaan alueella.

Sanna Suvisalmi
toiminnasta vastaava, Uudenmaan Muistiluotsi