/fi/muistisairaudet/tarinoita-elamasta/onko-sinulla-tarina/

Vertaistukea tarjolla

Tukea muistisairaan läheiselle:

Vertaislinja-tukipuhelin

p. 0800 9 6000

(maksuton, joka päivä klo 17-21)

 

Keskusteluja muistisairaille ja läheisille verkossa:

Vertaislinja-keskustelupalsta

 

Toimintaa ja tukea kaikille

muistiyhdistyksissä

 

Liity jäseneksi

Onko Sinulla tarina?

Muistiliitto on muistisairaiden ihmisten ja läheisten oma järjestö, jonka tärkeimpinä tehtävinä on nostaa esiin muistisairaiden ihmisten ja heidän läheistensä ääntä. Emme pysty tähän ilman Teitä!

Haluaisitko Sinä kertoa tarinasi? Oletko itse sairastunut muistisairauteen tai elänyt muistisairaan ihmisen rinnalla? Onko Sinulla kokemuksia tai mielipiteitä, jotka haluaisit jakaa? Jokainen tarina on korvaamattoman arvokas!

Tarvitsemme toistuvasti elämäntarinoita ja kokemusasiantuntijuutta. Täytä alla oleva lomake, ja otamme mahdollisesti myöhemmin yhteyttä. Tarinasi voi päästä esimerkiksi Muistiliiton jäsenlehteen, Muistiin, tai mihin tahansa paikalliseen tai valtakunnalliseen mediaan.

Huom! Lomakkeen täyttäminen ei velvoita mihinkään! Emme käytä nimeäsi tai tarinaasi koskaan ilman lupaasi. Otamme aina tapauskohtaisesti yhteyttä, kun tarvitsemme arkipäivän asiantuntijuuttasi, ja sovimme jatkosta yhdessä. Voit kieltäytyä missä vaiheessa prosessia tahansa.

Emme myöskään voi taata, että alla olevan lomakkeen täyttäminen johtaisi mediakontakteihin.


 Kyllä
 Ei
 alle 25 vuotta
 26-35 vuotta
 36-50 vuotta
 51-64 vuotta
 64-70 vuotta
 yli 71 vuotta
 Kyllä
 Ei
 
Sivu päivitetty 30.9.2016

MUISTILIITTO RY
Pasilanraitio 9 B, 7.krs
00240 Helsinki 

Puhelin 09 6226 200 
Sähköposti toimisto(at)muistiliitto.fi
Tarkemmat yhteystiedot »

Muistiliitto ry on vuonna 1988 perustettu kansanterveys-, potilas- ja omaisjärjestö. Toiminnan tarkoituksena on edistää tämän kohderyhmän elämänlaadun ja hyvinvoinnin yleisiä edellytyksiä. Muistiliitolla on 44 jäsenyhdistystä ympäri Suomen.

Muistiliitto ry rekisteriseloste (pdf)