/fi/muistiliitto/ajankohtaista/muistiliiton-blogi/blogikirjoitukset/muistityota-numeroina/

Muistityötä numeroina

21.3.2016

On jälleen aika paketoida mennyt toimintavuosi vuosikertomuksen muotoon. Olemme toimistolla pyöritelleet lukuja, muistelleet tapahtunutta ja arvioineet toimintaamme. Samalla kun tehdään jo innolla uutta, on hyvä muistaa myös taputella itseä selkään tehdystä työstä.

Tässä pieniä maistiaisia Muistijärjestön vuodesta 2015:

Näiden lukujen lisäksi olemme tehneet myös paljon, paljon muuta. Jos yhteen ymppäisi vielä kaiken sen työn, jota 44 muistiyhdistystämme tekevät ympäri Suomen, olisivat luvut ihan huimia. Toivomme, että nämä numerot muuttuvat kentällä käytännöksi, eli tekemämme työ saavuttaa tietona, tukena ja toimintana jokaisen niitä tarvitsevan muistisairaan ihmisen ja heidän läheisensä.

Onnistuimmeko? Palautetta voit antaa vaikkapa minulle - yhteystiedot alla.

Ps. Toissavuoden lukuja voi kurkistaa vuodentakaisesta blogikirjoituksestamme.

Kirjoittaja:

Heidi Härmä
viestintäkoordinaattori, Muisti-lehden toimitussihteeri
puh. 09 6226 2015, 044 727 8715
heidi.harma(at)muistiliitto.fi Materiaalituotanto, verkkoviestintä ja sosiaalinen media, järjestön sisäinen viestintä, mediayhteistyö.

Sivu päivitetty 29.3.2016