/fi/muistiliitto/ajankohtaista/muistiliiton-blogi/blogikirjoitukset/kukas-sen-kissan-hannan/

Vertaistukea tarjolla

Tukea muistisairaan läheiselle:

Vertaislinja-tukipuhelin

p. 0800 9 6000

(maksuton, joka päivä klo 17-21)

 

Keskusteluja muistisairaille ja läheisille verkossa:

Vertaislinja-keskustelupalsta

 

Toimintaa ja tukea kaikille

muistiyhdistyksissä

 

Liity jäseneksi

Kukas sen kissan hännän

5.3.2015

Vanha ystävä kävelee kaupungilla vastaan ja kysyy kuulumisia. "Ei ihmeempiä", vastaan, vaikka arjessa on menoja, tunteita ja tapaamisia joka ikinen päivä aamusta iltaan. Sama työelämässä: herkästi paahdetaan eteenpäin juhlimatta onnistumisia ja iloitsematta saavutuksista. Kun yksi asia on tehty, toinen odottaa.

Mutta ei Muistiliiton työstä onneksi voi vastata "ei ihmeempiä". Kahden viikon ahkeran kampanjoinnin jälkeen jo lähes joka viides kansanedustajaehdokas on sitoutunut rakentamaan muistiystävällistä Suomea:

Kuva: Muisti15.fi / Muistiliitto ry

Jatkuvasti kasvava materiaalivalikoimamme tyydyttää niin vastasairastuneen tiedonjanon kuin erityisempiäkin näkökulmia kaipaavan. Olemme päivittäin aktiivisia myös sosiaalisessa mediassa, ja se näkyy juttujamme seuraavien määrässä:

Kuva: Facebook / Muistiliiton-sivujen tykkääjät v.2011-2015

Otamme vuosi vuodelta aktiivisemmin kantaa yhteiskunnallisiin asioihin:

Kuva: Virva Ryynänen / Muistiliitto ry

Suurin osa työstämme on näkymätöntä. Esimerkiksi marraskuun Muistikonferenssia suunnittelemme kokonaisen vuoden, jotta se olisi vuoden huipputapahtuma jokaiselle kävijälle: niin muistisairaille kuin muistityön ammattilaisillekin. Kirjoitamme artikkeleja, soitamme puheluita ja istumme työryhmissä nostaaksemme tärkeää keskustelua muistisairauksista.

Vuoden 2014 vuosikertomuksemme on viittä vaille valmis, joten on aika taputtaa käsiä onnistumisille. Ja sen jälkeen suoristaa helmat, istahtaa alas, ja käydä taas tomerasti kiinni jälleen uusiin haasteisiin.

Kirjoittaja:

Heidi Härmä
viestintäkoordinaattori, Muisti-lehden toimitussihteeri
puh. 09 6226 2015, 044 727 8715
heidi.harma(at)muistiliitto.fi Materiaalituotanto, verkkoviestintä ja sosiaalinen media, järjestön sisäinen viestintä, mediayhteistyö.

Sivu päivitetty 30.6.2017
comments powered by Disqus

MUISTILIITTO RY
Pasilanraitio 9 B, 7.krs
00240 Helsinki 

Puhelin 09 6226 200 
Sähköposti toimisto(at)muistiliitto.fi
Tarkemmat yhteystiedot »

Muistiliitto ry on vuonna 1988 perustettu kansanterveys-, potilas- ja omaisjärjestö. Toiminnan tarkoituksena on edistää tämän kohderyhmän elämänlaadun ja hyvinvoinnin yleisiä edellytyksiä. Muistiliitolla on 44 jäsenyhdistystä ympäri Suomen.

Muistiliitto ry rekisteriseloste (pdf)