/fi/alasivut/ajankohtaista/vuoden-ensimmaisessa-blogikirjoituksessa-tehdaan-tyomatkaa/

Vuoden ensimmäisessä blogikirjoituksessa tehdään työmatkaa

Eräs tuoreimmista Muistiliiton työntekijöistä, Arjen asiamies -hankkeen suunnittelija Mari Luonsinen, taittaa päivittäistä työmatkaansa Salosta Helsinkiin. Vuoden ensimmäisessä blogikirjoituksessamme Mari pohtii työmatkansa pituutta: "Minulle tuo työmatka on tietysti täysin tietoinen valinta ja mielestäni juuri sopiva hinta siitä, että saan tehdä juuri tätä työtä, jota teen."

Lue kirjoitus täältä – ja kerro omista kokemuksistasi.

Sivu päivitetty 9.1.2017