/fi/alasivut/ajankohtaista/vuoden-2015-muisti-kaveri-valittu/

Vuoden 2015 Muisti-KaVeRi valittu

Muistiliiton valtuuttama työryhmä, Muistiaktiivit, on syyskuun kokouksessaan tehnyt ehdotuksen Vuoden Muisti-KaVeRista, jonka Muistiliiton hallitus 11.9. 2015 kokouksessaan on vahvistanut. Vuoden Muisti-KaVeRiksi on valittu Mirjami Liikanen Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksestä.

Valinnan perusteena oli monipuolisuus ja avarakatseisuus. Muisti-KaVeRina ollessaan Mirjami on erityisen idearikas ja innostava ja osaa hyödyntää vahvuuksiaan muistisairaiden henkilöiden iloksi myös ryhmätoiminnassa.

Tunnustuksena Mirjamille luovutettiin Muistiviikon tiistaina Muistiliiton hopeinen ansiomerkki ja diplomi. Lämpimät onnittelut Mirjamille koko Muistiliiton puolesta!

Mailis Heiskanen
projektikoordinaattori, Muistineuvo-hanke
puh. 09 6226 2018, 050 571 3551
mailis.heiskanen(at)muistiliitto.fi Muistineuvo- ja Vertaislinja-puhelinpalvelut, Vertaislinja-keskustelupalsta, Muisti-KaVeRi-toiminta.

Sivu päivitetty 16.3.2016