/fi/alasivut/ajankohtaista/uutta-muistiranneke-tuo-turvaa-omannakoiseen-elamaan/

Uutta:

Muistiranneke tuo turvaa omannäköiseen elämään

Muistisairaille ihmisille on nyt saatavilla uusi muistiranneke, joka on apuna esimerkiksi eksymistilanteissa.

Hopeanväristä, teräksistä ranneketta voi käyttää kuin korua. Rannekorun luukun sisälle lisätään pieni lappu, joka kertoo halutut tiedot muistisairaasta ihmisestä ja/tai läheisten yhteystiedot. Näin avuntarjoaja voi tavoittaa läheiset esimerkiksi silloin, jos sairastunut ei löydä tietään kotiin.

Ranneke voi antaa mielenrauhaa niin sairastuneelle itselleen kuin hänen läheisilleenkin.

>> Kuva muistirannekkeesta kiinni

Tilaukset

Rannekkeen on kehittänyt Keski-Suomen Muistiyhdistys ry, Muistiliitto ry ja Heimo-Koru Oy. Sitä voi tilata Muistiliiton verkkokaupasta sekä tiedustella omasta muistiyhdistyksestä.

Lisätietoa:

Heidi Härmä
viestintäkoordinaattori, Muisti-lehden toimitussihteeri
puh. 09 6226 2015, 044 727 8715
heidi.harma(at)muistiliitto.fi Materiaalituotanto, verkkoviestintä ja sosiaalinen media, järjestön sisäinen viestintä, mediayhteistyö.

Sivu päivitetty 14.4.2016