/fi/alasivut/ajankohtaista/uusi-muistiyhdistys-perustettu/

Uusi muistiyhdistys perustettu

Muistiliitto on saamassa uuden jäsenyhdistyksen. Sipoon Muisti ry:n perustamiskokous pidettiin 20.5.2015 Palvelutalo Elsiessä, Sipoossa. Perustajajäseniä ovat mm. Caj-Gustav Lydman ja Veronica Fellman. Perustamiskokouksen puheenjohtajana toimi Juha Huotari. Huotari valittiin puheenjohtajaksi myös hallitukseen, jonka jäseniksi nimettiin Hans-Eric Christiansson, Marja-Riitta Hakala, Kaarlo Kuntsi ja Caj-Gustav Lydman.

Yhdistyksen rekisteröitymisen jälkeen Sipoon Muisti ry hakee Muistiliiton jäsenyyttä, jonka jälkeen liitolla on 44 jäsenyhdistystä ympäri Suomen.

Muistiliitto toivottaa uuden yhdistyksen lämpimästi tervetulleeksi Muistijärjestöön!

Anna Tamminen
järjestöjohtaja
puh. 09 6226 2011, 040 455 1330
anna.tamminen(at)muistiliitto.fi Järjestö- ja aluetyön kehittäminen ja johtaminen, jäsenpalvelujen kehittäminen.

Sivu päivitetty 27.5.2015