/fi/alasivut/ajankohtaista/uudenmaan-muistiluotsi-sai-mielekas-tunnustuksen/

Uusimmat uutiset

Kaikki uutiset

Vertaistukea tarjolla

Tukea muistisairaan läheiselle:

Vertaislinja-tukipuhelin

p. 0800 9 6000

(maksuton, joka päivä klo 17-21)

 

Keskusteluja muistisairaille ja läheisille verkossa:

Vertaislinja-keskustelupalsta

 

Toimintaa ja tukea kaikille

muistiyhdistyksissä

 

Liity jäseneksi

Uudenmaan Muistiluotsille Mielekäs-tunnustus

Uudenmaan Muistiluotsi, jota hallinnoi espoolainen Espoon ja Kauniaisten Muistiyhdistys ry, sai merkittävän tunnustuksen 7.12.2015. Uudenmaan Muistiluotsille myönnettiin sosiaali- ja terveysministeriön Mielekäs-tunnustus, jonka ojensi Helsingissä Paasitornissa pidetyssä ohjelman päätösseminaarissa STM:n ylijohtaja Leo Suomaa.

Mielekäs-tunnustus myönnetään sosiaali- ja terveydenhuoltoalan vetovoimaisille työpaikoille. Mielekäs-ohjelmassa vetovoimaiseksi nimettävältä toimijalta edellytetään palvelun korkean laadun sekä asiakastyytyväisyyden lisäksi onnistuneita toimintatapoja henkilöstön hyvinvoinnin ja työhön sitoutumisen lisäämiseen, oikeudenmukaista ja osallistavaa johtamista, työpaikan turvallisuutta sekä kykyä ylläpitää ja edistää henkilöstön terveyttä.

Uudenmaan Muistiluotsin toiminnasta vastaava Sanna Suvisalmi kertoo lehdistötiedotteessaan: "Olemme valtavan ylpeitä ja iloisia, että Työterveyslaitoksen työpsykologi Tiina Koiviston haastattelun perusteella työyhteisömme täyttää nämä kriteerit. Erityisen tärkeältä tämä tuntuu koko kolmannen sektorin ja järjestöjen puolesta. Olemme esimerkkinä siitä, että järjestömaailma työllistää paljon ammattilaisia, jotka kehittävät niin toiminnan sisältöä kuin työtään ja tapaansa työskennellä."

Muistiliitto onnittelee mielekästä työyhteisöä!

Lisätietoja:

Sivu päivitetty 7.12.2015

comments powered by Disqus

MUISTILIITTO RY
Pasilanraitio 9 B, 7.krs
00240 Helsinki 

Puhelin 09 6226 200 
Sähköposti toimisto(at)muistiliitto.fi
Tarkemmat yhteystiedot »

Muistiliitto ry on vuonna 1988 perustettu kansanterveys-, potilas- ja omaisjärjestö. Toiminnan tarkoituksena on edistää tämän kohderyhmän elämänlaadun ja hyvinvoinnin yleisiä edellytyksiä. Muistiliitolla on 44 jäsenyhdistystä ympäri Suomen.

Muistiliitto ry rekisteriseloste (pdf)