/fi/alasivut/ajankohtaista/tyoryhmaan-tavoitettiin-sairastuneita-ja-laheisia-ympari-suomen/

Työryhmään tavoitettiin sairastuneita ja läheisiä ympäri Suomen

Muistiliiton sairastuneiden ja läheisten työryhmä on koottu ja vahvistettu Muistiliiton hallituksessa. Ryhmän jäsenet edustavat kymmentä Muistiliiton paikallisyhdistystä, joissa he ovat edistäneet muistisairaiden asiaa aktiivisesti. Mukana on eri-ikäisiä sairastuneita ja omaisia.

Työryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran loka-marraskuussa Helsingissä. Ensimmäisessä kokouksessa käsitellään työryhmän tavoitetta ja toimintatapoja. Ryhmän jäsenet saavat vaikuttaa itse myös siihen, miten toiminnasta viestitään, joten jäsenten nimien julkaisu jätetään tuonnemmaksi.

Työryhmään liittyviin kysymyksiä sekä viestejä tai toiveita työryhmälle voi esittää Kirsti Kuusterälle.

Sivu päivitetty 16.9.2013