/fi/alasivut/ajankohtaista/tarjolla-mielekasta-tekemista-aivoterveyden-edistamiseksi-kotona/

Tarjolla mielekästä tekemistä aivoterveyden edistämiseksi kotona

Miina Sillanpään Säätiön Muistiluuri - tutkimus- ja kehittämishankkeessa on kehitetty kymmenen tehtävän kokonaisuus: FORAMENCognitiveTablet-harjoitteluohjelma. Ohjelma täydentää Yhteinen sävel -hankkeessa aiemmin kehitettyjä monipuolisia harjoituksia. Verkosta löytyviä harjoitusohjelmia voi käyttää maksutta tietokoneella tai tabletilla osoitteessa www.miinasillanpaa.fi/aivotreeni. Parhaiten ne toimivat Chrome-selaimella.

Kotiharjoitteluohjelmat on kehitetty tiedonkäsittelytoimintojen harjoitteluun muistisairauden varhaista tai lievää vaihetta sairastaville henkilöille, mutta yhtä hyvin ne sopivat kaikille aivoterveytensä edistämisestä kiinnostuneille. Niitä voi tehdä yksin tai yhdessä sekä hyödyntää myös esim. ryhmätoiminnassa ohjatusti.

Muistiliitolla on edustus Muistiluuri-hankkeen ohjausryhmässä.

Sivu päivitetty 3.6.2015