/fi/alasivut/ajankohtaista/syyskuu-maailman-alzheimer-kuukausi/

Syyskuu on Maailman Alzheimer-kuukausi

Maailman Alzheimer-päivän (21.9.) ympärille on laajentunut kokonainen Maailman Alzheimer-kuukausi, joka alkaa tänään. Vuonna 2014 kuukautta vietetään teemalla Dementia: Can we reduce the risk? Kuukauden aikana pohditaan muistisairauksien ennaltaehkäisyä ympäri maailmaa. Teemakuukauden takana on Muistiliiton kansainvälinen kattojärjestö Alzheimer's Disease International.

Suomessa on perinteisesti vietetty Muistiviikkoa (vk 38). Lisätietoa Muistiviikon sisällöistä tapahtumakalenteristamme sekä verkkosivuillamme myöhemmin.

Sivu päivitetty 1.9.2014