/fi/alasivut/ajankohtaista/sirpa-pietikainen-jatkaa-alzheimer-europen-hallituksessa1/

Sirpa Pietikäinen jatkaa Alzheimer Europen hallituksessa

Maanantaisessa (31.10.2016) Alzheimer Europen (AE) yleiskokouksessa Kööpenhaminassa valittiin Sirpa Pietikäinen jatkamaan seuraavan kauden AE.n hallituksessa.

- Pietikäinen on aktiivisella tavalla osallistunut muistisairaiden asioiden ja oikeuksien edistämiseen myös eurooppalaisella tasolla jo useiden vuosien ajan. Hän on osaltaan tehnyt tunnetuksi Suomessa käytettyä käsitteistöä: kun meillä puhutaan muistisairauksista, puhutaan muualla Euroopassa dementiasta. Muut voivat oppia meiltä ja me muista Euroopan maistakertoo Muistiliiton toiminnanjohtaja Eila Okkonen eilen alkaneesta AE:n konferenssista.

Alzheimer Europe on Muistiliiton eurooppalainen kattojärjestö. Sirpa Pietikäinen on toiminut jo vuosia myös Muistiliiton liittovaltuuston varapuheenjohtajana.

Eila Okkonen
toiminnanjohtaja
puh. 09 6226 2010, 040 455 1329
eila.okkonen(at)muistiliitto.fi Muistiliiton kehittäminen, toiminta ja hallinto sekä yhteiskuntasuhteet. Muisti-lehden päätoimittaja.

Sivu päivitetty 1.11.2016