/fi/alasivut/ajankohtaista/sirpa-pietikainen-jatkaa-alzheimer-europen-hallituksessa/

Sirpa Pietikäinen jatkaa Alzheimer Europen hallituksessa

Muistiliiton eurooppalaisen kattojärjestön Alzheimer Europen (AE) vuotuisessa konferenssissa, Glasgowssa Skotlannissa, europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen valittiin uudelleen AE:n hallitukseen seuraavaksi kaksivuosikaudeksi. Kaikki uuden hallituksen jäsenet on listattu AE:n sivuilla.

Kokoukseen osallistunut toiminnanjohtaja Eila Okkonen kertoi, että Sirpa Pietikäinen tuo työskentelyyn suomalaista ja pohjoismaista näkökulmaa ja hänen kauttaan muodostuu vahva yhteys Euroopan parlamenttiin.

Lämpimät onnittelut Sirpa Pietikäiselle Muistiliitosta!

Sivu päivitetty 22.10.2014