/fi/alasivut/ajankohtaista/ray-jarjestot-laakkeena-yksinaisyyteen/

Raha-automaattiyhdistys:

Järjestöt lääkkeenä yksinäisyyteen!

Yhdeksän kymmenestä saa sosiaali- ja terveysjärjestöjen toiminnasta uusia ystäviä, kertoo Raha-automaattiyhdistyksen (RAY) tuore RAY tukee -barometri. Sen mukaan ihmisiä vetää mukaan järjestötoimintaan halu tutustua uusiin ihmisiin, tarve olla avuksi sekä tarve saada mukavaa ja mielekästä tekemistä.

Valtaosa järjestötoimintaan osallistuvista kokee tulevansa järjestössä kuulluksi sekä saavansa järjestötoiminnasta tietoa ja uusia ystäviä, kertoo barometri. Myös omien kokemusten jakaminen muiden kanssa on tärkeää.

Kaiken kaikkiaan järjestöjen toimintaan osallistumisen koetaan vastaavan odotuksiin.

>> Lisätietoja RAY tukee -barometrista täältä

Sivu päivitetty 16.6.2016