/fi/alasivut/ajankohtaista/neurologiset-vammaisjarjestot-palkitsivat-joensuun-nv-toimijat/

Uusimmat uutiset

Kaikki uutiset

Vertaistukea tarjolla

Tukea muistisairaan läheiselle:

Vertaislinja-tukipuhelin

p. 0800 9 6000

(maksuton, joka päivä klo 17-21)

 

Keskusteluja muistisairaille ja läheisille verkossa:

Vertaislinja-keskustelupalsta

 

Toimintaa ja tukea kaikille

muistiyhdistyksissä

 

Liity jäseneksi

Neurologiset vammaisjärjestöt palkitsivat Joensuun NV-toimijat

NV – Neurologiset vammaisjärjestöt viettivät 40-vuotisjuhlaansa 23.11. 2016 juhlaseminaarissa Helsingissä. Seminaarissa palkittiin Joensuun vapaaehtoistoimijaverkosto ansiokkaasta NV-työstä neurologisesti sairaiden ja vammaisten ihmisten hyväksi.

Joensuun vapaaehtoisverkostoon kuuluvat Pohjois-Karjalan AVH-yhdistys ry, Joensuun seudun Epilepsiayhdistys ry, Pohjois-Karjalan Muisti ry, Pohjois-Karjalan neuroyhdistys ry, Joensuunseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry, Joensuun Parkinson-yhdistys ry ja Suomen Dystonia-yhdistys ry. Verkosto on tehnyt yhteistyötä jo vuodesta 2003.

NV-tunnustus luovutettiin ensimmäistä kertaa. Kunniakirjan ja 500 euron stipendin oli vastaanottamassa Pohjois-Karjalan Muisti ry:n toiminnanjohtaja Leena Knuuttila.

Pohjois-Karjalan Muisti ry:n toiminnanjohtaja Leena Knuuttila NV-juhlaseminaarissa 23.11.2016 (kuva: Kaija Lindström / Epilepsialiitto ry)

NV-verkoston puheenjohtajajärjestön, Suomen CP-liiton, toiminnanjohtaja Tomi Kaasinen ojentaa tunnustuksen Leena Knuuttilalle (kuva: Arja Pasila / Suomen Parkinson-liitto ry)

NV on perustettu vuonna 1976 ylläpitämään ja edistämään yhteistoimintaa jäsenjärjestöjensä sekä muiden vammais- ja kansanterveysjärjestöjen, viranomaisten ja muiden yhteisöjen kesken. NV-verkoston yhteisenä tavoitteena on hyvä elämä neurologisesti sairaille ja vammaisille. Muistiliitto on yksi NV-verkoston 14 jäsenestä.

Lisätietoja:

Sivu päivitetty 24.11.2016

comments powered by Disqus

MUISTILIITTO RY
Pasilanraitio 9 B, 7.krs
00240 Helsinki 

Puhelin 09 6226 200 
Sähköposti toimisto(at)muistiliitto.fi
Tarkemmat yhteystiedot »

Muistiliitto ry on vuonna 1988 perustettu kansanterveys-, potilas- ja omaisjärjestö. Toiminnan tarkoituksena on edistää tämän kohderyhmän elämänlaadun ja hyvinvoinnin yleisiä edellytyksiä. Muistiliitolla on 44 jäsenyhdistystä ympäri Suomen.

Muistiliitto ry rekisteriseloste (pdf)