/fi/alasivut/ajankohtaista/muistisairas-petri-haluan-tehda-muistityota-monella-taholla/

Muistisairas Petri: Haluan tehdä muistityötä monella taholla

"Olen vuoden verran seurannut Alzheimer Europen sairastuneiden työryhmän toimintaa – ja olin iloinen, kun syyskuussa sain tiedon, että minut on valittu mukaan työryhmään. Kulunut vuosi on ollut kokemuksien sekä saavutusten suhteen oikein hyvä."

Näin kirjoittaa blogissamme Petri Lampinen, joka sai otsa-ohimolohkorappeuman diagnoosin vuonna 2015. Sairaus ei miestä lannista – päinvastoin. Lue blogikirjoitus täältä.

Sivu päivitetty 9.11.2017