/fi/alasivut/ajankohtaista/muistipuisto-hanke-startannut/

Muistipuisto-hanke startannut

Miina Sillanpään Säätiön ja Muistiliiton yhteishankkeessa (2016-2018) kehitetään virtuaalinen Muistipuisto.fi -verkkopalvelu yhteistyössä muistisairaiden henkilöiden, heidän läheistensä, vapaaehtoisten ja muististaan kiinnostuneiden henkilöiden kanssa.

Muistipuisto tarjoaa työvälineitä myös ammattilaisille, jotka työskentelevät eri sektoreilla muistisairaiden henkilöiden ja heidän läheistensä parissa.

Satu Railosvuo
projektikoordinaattori, Muistipuisto-hanke
puh. 040 5404 984
satu.railosvuo(at)muistiliitto.fi Muistipuisto-hankkeen (Miina Sillanpään Säätiö ja Muistiliitto) suunnittelu ja toteutus.

Sivu päivitetty 16.5.2016