/fi/alasivut/ajankohtaista/muistineuvo-tukipuhelin-palvelee-muistiasioissa/

Muistineuvo-tukipuhelin palvelee muistiasioissa

Tänään avautuu Muistineuvo-tukipuhelinlinja, jossa muistityön ammattilaiset vastaavat kysymyksiin muistista ja muistisairauksista. Lisätietoa Muistineuvosta verkkosivuillamme.

Muistineuvon lisäksi muistisairaiden ihmisten läheisiä ja omaishoitajia palvelee vanha tuttu Vertaislinja-tukipuhelin. Vertaislinjalla tukea ja kuuntelevan korvan tarjoavat koulutetut, kokeneet omaishoitajat. Lisätietoja Vertaislinjasta verkkosivuillamme.

Muistineuvo palvelee päivisin ja Vertaislinja iltaisin. Lisäksi Vertaislinja-keskustelupalsta on avoinna vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri.

Mailis Heiskanen
projektikoordinaattori, Muistineuvo-hanke
puh. 09 6226 2018, 050 571 3551
mailis.heiskanen(at)muistiliitto.fi Muistineuvo- ja Vertaislinja-puhelinpalvelut, Vertaislinja-keskustelupalsta, Muisti-KaVeRi-toiminta.

Kuvaa ei löytynyt.
Sivu päivitetty 3.2.2016