/fi/alasivut/ajankohtaista/muistiliitto-vammaisfoorumin-jaseneksi/

Uusimmat uutiset

Kaikki uutiset

Vertaistukea tarjolla

Tukea muistisairaan läheiselle:

Vertaislinja-tukipuhelin

p. 0800 9 6000

(maksuton, joka päivä klo 17-21)

 

Keskusteluja muistisairaille ja läheisille verkossa:

Vertaislinja-keskustelupalsta

 

Toimintaa ja tukea kaikille

muistiyhdistyksissä

 

Liity jäseneksi

Muistiliitto Vammaisfoorumin jäseneksi 

Muistiliitto on hyväksytty Vammaisfoorumin jäseneksi. Vammaisfoorumi ry on 31 valtakunnallisen vammaisjärjestön yhteistyöjärjestö, joka edustaa 320 000 vammaisen suomalaisen ääntä ja edistää vammaisten ihmisten yhteiskunnallista asemaa ja hyvinvointia.

Vuonna 1999 perustettu Vammaisfoorumi edustaa Suomen vammaisjärjestöjä kansallisessa ja kansainvälisessä yhteistyössä, erityisesti Euroopan vammaisfoorumissa. Foorumin kotimainen vaikuttamistoiminta keskittyy vammaisten yhdenvertaisen osallistumisen turvaamiseen.

- Olemme iloisia siitä, että olemme mukana tässä arvokkaassa työssä ja voimme tuoda siihen muistisairaiden ihmisten ja heidän läheistensä äänen ja tarpeet. Osallisuuden turvaaminen on meille tärkeimpiä strategisia tavoitteita, ja se on osa myös Vammaisfoorumin toiminnan arvopohjaa, kertoo Muistiliiton toiminnanjohtaja Eila Okkonen.

Lisätietoja:

Eila Okkonen
toiminnanjohtaja
puh. 09 6226 2010, 040 455 1329
eila.okkonen(at)muistiliitto.fi Muistiliiton kehittäminen, toiminta ja hallinto sekä yhteiskuntasuhteet. Muisti-lehden päätoimittaja.

Sivu päivitetty 12.4.2017

comments powered by Disqus

MUISTILIITTO RY
Pasilanraitio 9 B, 7.krs
00240 Helsinki 

Puhelin 09 6226 200 
Sähköposti toimisto(at)muistiliitto.fi
Tarkemmat yhteystiedot »

Muistiliitto ry on vuonna 1988 perustettu kansanterveys-, potilas- ja omaisjärjestö. Toiminnan tarkoituksena on edistää tämän kohderyhmän elämänlaadun ja hyvinvoinnin yleisiä edellytyksiä. Muistiliitolla on 44 jäsenyhdistystä ympäri Suomen.

Muistiliitto ry rekisteriseloste (pdf)