/fi/alasivut/ajankohtaista/muistiliitto-mukana-vaatimassa-eurooppalaista-muistiohjelmaa/

Muistiliitto mukana vaatimassa eurooppalaista muistiohjelmaa

Muistiliiton eurooppalaisen kattojärjestön Alzheimer Europe:n vuosittaisessa yleiskokouksessa 20.10.2014 26 maan edustajat asettuivat yhtenä rintamana Glasgow’n julistuksen taakse. Glasgow’n julistus peräänkuuluttaa eurooppalaisen muistiohjelman laatimista ja korostaa, että jokaisen Euroopan maan tulisi laatia oma kansallinen ohjelma. Lisäksi julistuksen allekirjoittajat vaativat maailman johtajia tunnistamaan muistisairaudet kansanterveydellisenä prioriteettina ja kehittämään maailmanlaajuisen muistisairauksien toimintasuunnitelman.

Julistuksen allekirjoittajat vahvistavat, että jokaisella muistisairaalla ihmisellä on

Lue julistus kokonaisuudessaan: Suomennos Glasgown’ julistuksesta ja alkuperäinen versio Alzheimer Europe:n sivuilla.

Sivu päivitetty 27.10.2014