/fi/alasivut/ajankohtaista/muistiliitto-maailmalla-adi-konferenssi-kiotossa/

Muistiliitto maailmalla

ADI-konferenssi Kiotossa

Muistiliitto on tällä hetkellä liiton kansainvälisen kattojärjestön, Alzheimer's Disease Internationalin konferenssissa Kiotossa, Japanissa. Konferenssissa esitellään muun muassa Muistiliiton työikäistoiminnan selvitys työikäisten muistisairaiden osallisuudesta (ks. lisää täältä) sekä Hyvän hoidon kriteeristö (ks. lisää täältä).

Alzheimer's Disease Internationalin hallituksessa on jo vuosien ajan ollut suomalaisedustus, viimeisimpänä Markus Löfström, joka on nyt erovuorossa. Muistiliitto kiittää lämpimästi aktiivisesta edustamisesta. Löfström toimii edelleen Helsingin Alzheimer-yhdistyksen puheenjohtajana.

Sivu päivitetty 28.4.2017