/fi/alasivut/ajankohtaista/muistiliitto-hakee-vapaaehtoistoiminnan-koordinaattoria-ja-suunnittelijaa/

Uusimmat uutiset

Kaikki uutiset

Vertaistukea tarjolla

Tukea muistisairaan läheiselle:

Vertaislinja-tukipuhelin

p. 0800 9 6000

(maksuton, joka päivä klo 17-21)

 

Keskusteluja muistisairaille ja läheisille verkossa:

Vertaislinja-keskustelupalsta

 

Toimintaa ja tukea kaikille

muistiyhdistyksissä

 

Liity jäseneksi

Muistiliitto hakee vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria ja suunnittelijaa

Haemme Iloa ja voimaa – Valtakunnalliseen vapaaehtoistoiminnan koordinaatiohankkeeseen (2017–2020) koordinaattoria sekä suunnittelijaa. Toimipaikka sijaitsee Helsingissä.

Hankkeen tavoitteena on muistisairaiden ja heidän läheistensä osallisuuden ja toimijuuden sekä hyvän elämänlaadun ja hyvinvoinnin edistäminen valtakunnallisesti Muistiliiton jäsenyhdistysten muodostaman valtakunnallisen verkoston kanssa. Hankkeella varmistetaan jäsenyhdistysten yhteinen vapaaehtoistoiminnan kehittäminen ja toiminnan näkyvyys sekä vapaaehtoistoiminnan hyvien käytäntöjen ja työvälineiden leviäminen, juurruttaminen ja yhdistysten välinen vertaisoppiminen.

Hankkeessa kehitetään vapaaehtoistoiminnan työkaluja, mallinnetaan sekä etsitään uusia vapaaehtoistyön ja siihen kannustamisen keinoja. Hankkeen aikana kehitetään virtuaalisia vapaaehtoistoiminnan tukemisen muotoja sekä sähköinen vapaaehtoistyön pankki.

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

Vapaaehtoistoiminnan suunnittelija

Tarjoamme mielekästä työtä aktiivisen muistiyhdistysverkoston parissa sekä asiantuntijatyöyhteisön tuen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.4.2017.

Hakemukset:

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen toimitetaan viim. 26.2. klo 16 osoitteeseen: minna.teiska(at)muistiliitto.fi. Otsikkokenttään: REKRY Iloa ja voimaa koordinaattori / suunnittelija.

Lisätietoja:

Huom! soittoajat 13.2. klo 10-11, 16.2. 12-13 ja 20.2. klo 15-16

Minna Teiska
kehittämispäällikkö
puh. 09 6226 2061, 044 727 7406
minna.teiska(at)muistiliitto.fi Kehittämishankkeet ja -projektit, kehittämis- ja koulutuskokonaisuudet (työharjoittelut ja opinnäytetyöt), Muistikonferenssi.

Sivu päivitetty 11.2.2017

comments powered by Disqus

MUISTILIITTO RY
Pasilanraitio 9 B, 7.krs
00240 Helsinki 

Puhelin 09 6226 200 
Sähköposti toimisto(at)muistiliitto.fi
Tarkemmat yhteystiedot »

Muistiliitto ry on vuonna 1988 perustettu kansanterveys-, potilas- ja omaisjärjestö. Toiminnan tarkoituksena on edistää tämän kohderyhmän elämänlaadun ja hyvinvoinnin yleisiä edellytyksiä. Muistiliitolla on 44 jäsenyhdistystä ympäri Suomen.

Muistiliitto ry rekisteriseloste (pdf)